Sayfa 588/1000 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. erdoğan: Denizlerimizin kenarlarını, orman alanlarını betona çevirme gayretinde olanlar var. Şu para var ya nelere muktedir, şu kapitalizm nelere muktedir. Doğa şöyle olmuş böyle olmuş, umrunda değil. Orman falan kesiyor, götürüyor. Dikey mimari yapayım, malı götüreyim. Bize de örnek veriyor Manhattan şöyle, batsın senin Manhattan'ın

bunu söyleyen adam istanbul'un anasını belledik deyip
    okluk koyunda doğanın içine sı..p, 300 odalı yazlık yaptıran kişi değil mi..?
    istisnasız herkesi aptal değil embesil yerine koyuyor ya da bellek gidip geliyor..!!

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Sn. Bakan merkez bankasinin kar rekoruyla ovunuyor. O zaman soyle yapsinlar; dolari 10 Tl'ye, faizleri de % 45'e yukseltirlerse merkez bankasinin kari 70 milyar Tl'ye cikar.Ulkenin maliye bakani merkez bankasinin kar etmesinin ulkenin zarar etmesi anlamina geldigini bilmiyor mu?

alıntı
    Akp bu söylemle, mb kar rekoru, oy artırabilir 🙂

3. 5.56-5.58 gelecek mi bakalım bugün.
    TL gene şanslı, şükretsin dxy yerlerde

MB 5.30 - 5.49 dan shortladığı kontratlardan zarar ediyor.
    Bu pozisyonları kapattığı an , 5-10 kuruş artar

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Şu yandaş haber kanallarındaki yorumlara bakıyorum insanlarda bir mutsuzluk seziyorum. Aslında sezilmiyor çok bariz yazılarda var. Ama ben nedenini anlayamadım. Acaba diyorum bunlara rahat mı battı. Açın a haber atv trt vb kanalları mutlu olun.
    Merkez güçlü elleriyle dolara tutar. Sonrasını bilmem.

5. Geçen hafta 5, önceki hafta 4 olan soğan 6 TL yi gördü 10 TL olduğunda bir miktar satış düşünebilirim.

6.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    5.56-5.58 gelecek mi bakalım bugün.
    TL gene şanslı, şükretsin dxy yerlerde

MB 5.30 - 5.49 dan shortladığı kontratlardan zarar ediyor.
    Bu pozisyonları kapattığı an , 5-10 kuruş artar
    Hocam Londra yada Abd düğmeye basmasın dolar topuklar mb.dolar sortluyormuş longluyormuş hikaye. Şimdilik rahat bırakıyorlar zamanı gelince ucuracaklar.

7. Tşkler Reis...
    Paketlerin devamını bekliyoruz milletçe...
    Arada bir ABD e de,yalancıkdan da olsa atar yaparsan keyfimize diyecek yok...
    Ama dolarcıları , asıl Kanal İstanbul a ilk kazmayı vurduğun gün ihya edeceğini biliyorsun değil mi Reis?
    Hadi Reis bekletme bizi..
    Gözletme yollarını...
    Toprağın böğrüne böğrüne vur kazmayı...
    Senle, sevenlerinin arasına kanallar aç...
    Çıvgın ırmaklar gibi aksın sana olan sevgisi milletin...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

8.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Geçen hafta 5, önceki hafta 4 olan soğan 6 TL yi gördü 10 TL olduğunda bir miktar satış düşünebilirim.
    Soğanları bahçeye dikin bedelsiz verimi yüksek olur, torun tombalak da faydalansın.

Sayfa 588/1000 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •