Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı/Akcan: "Ürün azlığından dolayı sebze pahalılığı iki ay daha devam eder"
KAP
Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı/Akcan: "Ürün azlığından dolayı sebze pahalılığı iki ay daha devam eder"
KAP
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Türkiye'nin üretimine ağırlık vermeye hazırlandığı kenevir, özellikleri ve kullanım alanları ile merak konusu haline geldi. Uyuşturucu yapımında kullanıldığı için dünyanın birçok ülkesinde ekimi yasak olan kenevir, aslında bir endüstriyel bitki.2017'de 4 milyar doları bulan endüstriyel kenevir pazarının, 2025 yılında 11 milyar dolara çıkması bekleniyor. Kenevir üretim yöntemleri üzerine çalışan ve projesi TÜBİTAK'tan destek alan Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Selim Aytaç, "Bugün dünyada 3 bin farklı üründe kenevir kullanılıyor. Uyuşturucu olamayacak şekilde kenevir üretirsek, Türkiye'nin önü açılır" dedi.
Bugün oran sordum 500k üstü akbank 32 gün temdit 22.10 verildi
Malesef ülkede olacak denen herşeyin tersi oluyor..
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett
TRT270319T13 Hazine Bonosu 76 Gün
Mevduat karşılıgı %24.03
Yer İmleri