Sayfa 96/446 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 3564 madde; 761 - 768 arası.

Konu: CUSAN - Çuhadaroğlu Metal

1. Patron itlik yapmayıp dürüst olsa bu kağıt burda durmaz ama temettü vermemek için şirketten çalıyor ve güvenini sıfırladı.

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Bankacı54 Yazıyı Oku
    Patron itlik yapmayıp dürüst olsa bu kağıt burda durmaz ama temettü vermemek için şirketten çalıyor ve güvenini sıfırladı.

Hic unutmam, 1 lirali fiyatlara inecek dedigimde, sirketin göstergelerini baz alarak, mümkün olmayacagini söylemistiniz !!!

3.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Hic unutmam, 1 lirali fiyatlara inecek dedigimde, sirketin göstergelerini baz alarak, mümkün olmayacagini söylemistiniz !!!
    Patron dürüst olsaydı ama olmadı işte bende onu diyorum kardeşim.

4. müdürün ve patronların tlf numarasını bilen varmı... bu yatırım danışmanıyla iş olmaz.kendine hayrı yok..emireri o

Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Ben zararsız kurtulacağımı düşünüyorum...
    Toparlayacak, yukarı gidecek ve mal dağıtacak. Şu anda dörtte üçü (%75) kendilerinde... Diğer bir kısım ise işbirlikçilerle birlikte yine kendilerinde... At oynatmalarının sebebi bu !!!
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Ancak 1 lot dahi alırmısın dersen ASLA...! Sadece kendi tahminimi paylaşıyorum. Belkide bataklığa saplanıp öylece kalacak. Bilemiyorum...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. #Cusan aldigi is ihalelerinin haberi oncesi hissede pozisyon acip , kap haberi ardindan hisseyi yukari cekip pozisyonunu kapayip ardindan hisseyi eksi fiyatlardan kapayan sirket yönetimine ses ver

http://cimer.gov.tr
    @Akparti
    @MHP_Bilgi
    @RT_Erdogan
    @dbdevletbahceli

8. #CUSAN takasında 5.5 mio lot olan yatirim fonlari cusan'dan hesap sormayi düşünmüyormusunuz!!!!5 kuruş kazanmadan yillarca beklemek içinmi aldiniz yatirimcilariniza mio'larca lotu????

http://cimer.gov.tr
    @Akparti
    @MHP_Bilgi
    @RT_Erdogan
    @dbdevletbahceli

Sayfa 96/446 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz