Sayfa 603/1000 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Angry

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Japon kadınlar vb hikaye, saptırma bahanesi. Seçim yatırımları kapsamında bilindik şekillerde tekrar bol para saçılacağının detaylarını içeriden öğrenenler vesilesi ile döviz hareketlendi.
    Aynen katılıyorum bu 1
    ikincisi 30.Kasım dan dan bu yana 32-40 gün tl vadeli den çıkanlar aynı
    faiz oranını ve stopaj indirimini bulamayınca dolara yöneldiler.(Çevremde çok var)
    Asıl patırtı 30.Kasım da stopajdan mümkün oldugunca çok faydalanmak isteyenlerin
    (90 gün vade yaptılar)Şubat Sonu,Mart ın ilk haftası dönüşlerinde de olabilir.

*tbb/aydın: Kasım 2018 itibarıyla yapılandırılan kredi miktarı 118 milyar tl olmuştur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tbb/aydın: Ekonomide çarkların dönmeye devam etmesi için çalışıyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Bu gidişle biz dolarcıları baya bezdirecekler

Sallamasyon bir paketle yine piyasaya saldırdılar

Halbuki bu dagıtılan TL ler enflasyon ve kur artısı demek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Hane halkı, şirketler, kulüpler, çiftçiler, sosyal yardım alanlar devletten inanılmaz destek görmekte.

Devlet dediğin de biziz aslında.

İyi hoş da bu insanları, kurumları bu hale getiren biz değiliz.

Bu işin failleri ceza görmeyecek de hala kurtarıcı rolünde parsayı toplayıp sittin sene başımızda mı kalacaklar?

Konu bu.

Konu demokrasi ve hukuk.

İkisi de sınıfta kalmış bu ülkede.

6.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    Bu gidişle biz dolarcıları baya bezdirecekler

Sallamasyon bir paketle yine piyasaya saldırdılar

Halbuki bu dagıtılan TL ler enflasyon ve kur artısı demek
    Pardon ama yanlış anlamış olabilirsin.. Şu an kredi kartı ödemesi, kobi desteği vs..hepsi palavradan ibaret. Herzaman yaptıkları şeyi yapıyorlar; bir şeyler yapıyormuş gibi görünüp aslında hiç birşey yapmamak. Mesela; kredi kart borçu kapama...getirdikleri şartlara bir bak; Müşteri takibe düşmemiş olacak (sadece gecikmede olacak), Bordrolu geliri devam ediyor olacak (işsizlere yok)
    En önemlisi: borcu ödenecek kartı İPTAL edilecek. Kim başvurur?!??...KOBI kredisinde ise hazine garantisi yok..Bankalar zararına kendi isteğiyle kredi vereceler...Pehhh... Hepsi lafda kalacak..Piyasa bunu görmüş olabilir.. Aslında dağıtılan para yok..

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Japon kadınlar vb hikaye, saptırma bahanesi. Seçim yatırımları kapsamında bilindik şekillerde tekrar bol para saçılacağının detaylarını içeriden öğrenenler vesilesi ile döviz hareketlendi.
    ben geyşalara inanıyorum
    bir halt olacağı yok.

8. Perşmbe tecavüzü başladı gene.
    Dediğim gibi seçimlere kadar manipüle mi dersiniz, baskı mı derseniz bi şekilde indirecekler doları.sabırsız olan yada paraya ihtiyacı olup satan zarar yazacak.
    şubat ayı soğuk geçecek bence tl için.
    seçimlere kadar teşvik ve destek etmeye devam etsinler.sonrasında hep beraber zaten uçuruma atlayacağız.
    ytd

Sayfa 603/1000 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •