Bu adamlar gözü karartmış kardeşim
Doviz düşsün diye %7.68 le borçlanmakta nedir. Ülkenin geleceği mahvoluyor.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-436844
Doları örtülü hesaplar üzerinden baskıladıkları aşikar. Sadece içerideki insanları kandırabiliyorlar. Bunun ekonomideki çarkları döndermeyeceğinin farkındalar. Yabancı sermayeye acil ihtiyaç var. Peki sizce yabancı sermaye gelir mi? Yabancının yatırımda aradığı en önemli hususu şeffaflık ve hukukun üstünlüğüdür. Bu da olmayınca yabancı sermayenin gelmesi çok zor. Atılan adımlar sadece kısa vade sorunları ötelemekten ibaret. trol hesaplar üzerinden algılar oluşturmak ve örtülü hesaplar üzerinden döviz satarak kur piyasasına verilen ayar bir gün çok fena patlar. Hiç yükselemeyeceği rakamlara 1 günde fişekleyebilir ve sistem çöker.
Yahu amerikan on yıllıkları geri 2.70 lere gelmiş,sen adamlardan 7.68 le para alıyorsun ,bu kadar faiz verdiğine göre dolar değerli bir şey sonra 5.60 la 5.70 le vıopda mart vadeli dolar satıyorsun demek ki TL daha değerli bu akla göre))))))))Resmen medinede dilen mekkede dağıt,eh içerde kimse bunları yemiyor habire dolar alıyor,kış fıkrasındaki kızılderili olayına döndü iş.Gavur dizisini bile çekmiş wınter ıs comıng diyor,bizimkiler aman seçimlerde bir tatsızlık çıkmasın derdinde.Aslında hiç tarzım değil ama bizim halk da bir cins.Tamam 16 yıldır oy verdin,adamlar özelleştirmeden para buldu ,dünyanın borcunu yaptı ama doları düşük tuttu seni baya yaşattı eyvallah,ev arsa rantından köşeyi döndürttü çoğunuza, buna da eyvallah, ama insaf yahu bir yıldır kısık ateşte haşlanıyorsun ,artık bu seçimde bir şekil yap,istersen gene reisi başkan yap ama bu seçimde sen hele bir kendine gel de şu adamlara.Aziz nesini illa haklı çıkarma.
Albayrak: Kobi değer kredisi projemize 13 bankamız katılıyor
albayrak: 2018 hedeflerimizi tutturduk, 2019 motivasyonumuzu da daha üst bir noktaya taşıdık
albayrak: özellikle enflasyon ve döviz kuru gibi önemli başlıklarda ortaya koyduğumuz hedeflerin de ötesinde başarılı bir performans sergiledik ve bu şekilde devam ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
albayrak: Cari dengede hedefimiz %4,7'ydi, şimdi yıl sonunu %3'lerde kapatmayı bekliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kontrolü kaybettikleri an sistem çöker. Ülkemize faturası çok büyük olur. Bu gün damat açıklama yapıyordu. dengelenme süreci şöyle oldu böyle oldu. ekonomi böyle uçuyor şöyle uçuyor kriz mriz yok vs ekranlarda ver yansın açıklamalar ama hemen ardından bu dengelenme neyin dengelenmesi. kötü dönem ne zaman yaşandı. neyin dengelenmesine geçtiniz. Tuik Başkanını değiştirdiler adamda ne keramet varmış ki sokakta pazarda fiyatlar artarken 2 ay üst üste enflasyonu düşürdü. Enflasyon konusunda Dünya rekoru kırdık. Yani fiyatlar yükselirken enflasyonu düşüren tek ülke olduk.
Yer İmleri