Sayfa 227/1200 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. kim yapmıştı bu çalışmayı bilemiyorum, kayıtlarımı incelerken gördüm. ellerine sağlık yapan arkadasın, mukemmel calısmıs grafik. hayran kalıyorum boyle detayları okuyabilenlere. tarihine dikkat edin, bir de güncel grafiği inceleyin.

cümleten hayırlı cumalar
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

lansing Guest
    egelim ; problemleri çözbildin mi? sesin çıkmaz oldu ? umarım herşey yolundadır..

3. Hayırlı cumalar herkese....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku

kim yapmıştı bu çalışmayı bilemiyorum, kayıtlarımı incelerken gördüm. ellerine sağlık yapan arkadasın, mukemmel calısmıs grafik. hayran kalıyorum boyle detayları okuyabilenlere. tarihine dikkat edin, bir de güncel grafiği inceleyin.

cümleten hayırlı cumalar
    Aynen kim yapti ise detayi mukemmel yakalamis.

Ayni dedigi olmus.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

lansing Guest
    Sacro hocam; KUYAS sizin önerdiğiniz bir hisseydi gerekli değerlendirmeyi yaptım teşkkür ederim.

Sizce 3.95 görür mü ?

6. sacro dostum zahmet olmazsa prkme bakabilir misin?

7. sn Sacro üstad

ANELE de 3 aylık bilanço da çok iyi bekleniyor , sizin fikrinizimerek ediyorum
    bir de
    GOODY a yarayacak sanırım Yerli lastik üreticilerine yarayacak yeni bir teşvik den söz ediliyor
    sizin fikriniz benim için çok önemli

selamlar
    şimdiden teşekkürler
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

Alıntı Originally Posted by lansing Yazıyı Oku
    Sacro hocam; KUYAS sizin önerdiğiniz bir hisseydi gerekli değerlendirmeyi yaptım teşkkür ederim.

Sizce 3.95 görür mü ?

görür.

Alıntı Originally Posted by Platones Yazıyı Oku
    sacro dostum zahmet olmazsa prkme bakabilir misin?
    2.50 ye tekrar gelirse alış fırsatıdır.

2.82 geçilirse 3.40 a kulp yapar.

3.40'ın üzeri zaten 4lerden 5 lerden konuşulur.

Bu kağıt uzunda iyi gidecek bence.

Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    sn Sacro üstad

ANELE de 3 aylık bilanço da çok iyi bekleniyor , sizin fikrinizimerek ediyorum
    bir de
    GOODY a yarayacak sanırım Yerli lastik üreticilerine yarayacak yeni bir teşvik den söz ediliyor
    sizin fikriniz benim için çok önemli

selamlar
    şimdiden teşekkürler
    anele 2.88 tarihi zirvesi var.

Onu hesaba katmadan bakacak olursam.

1.50 den 2.50 ye gitmiş bir kağıdın yeni kırılımındaki basamak hedefi kabaca 3 ve 3.50 arası olması gerekir.

Ama geçmişinde böyle bir hareket olmadığı için net rakamlar aldatıcı olabilir.

Good yükselen üçgen yapıyor.

yükselen üçgenlerin sonunda yüksek hacimle kırılım olursa yukarı güzel bir çanak hedefi yapabilir.

3.97-96 nın altıda üçgeni aşağı kırdırır. Ondada başlangıç noktasına kadar geri çekilir.

Yukarı kırılım rakamı net vermek zor. Hacmi takip etmek gerekir. mesela 4.18 4.20 üzerinde ve hacmi yüksek görüyorsanız kırılmış diyebilirsiniz.

Bana göre bu yükselen üçgen sağlıklı yani yukarı kırma olasılığı daha yüksek.

Yinede iyi takip edilmeli.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 227/1200 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •