Sayfa 39/976 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 305 - 312 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Bülent66 Yazıyı Oku
    Burda yorumlarini severek okudugum birisi varsa oda baldayi sizsiniz.kimseyi kirmadan incitmeden dusuncelerinizi yaziyorsunuz tebrik. ederim..
    Dayım hep iyimser ve sabırlı. Düşeceğini gördüğü zaman düşecek diye yazıp üzmüyor alım fırsatı olarak görüyor ve değerlendiriyor. Çıkıştada trade ediyor. Maliyet düşürüyor. Benim gibi ara ara girip çıkmıyor. Ve hep olumlu şeyler yazıyor çünkü elinde bir defada çıkamayacağı kadar çok lotu var. Günü gelince kaymağını yiyecek hissenin. Bende iyi birşey yazayım bugün bana da kanınız ısınmaya başlar. Çok yakında 1,17 üzerinde işler değişecek.

Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Dayı bu öbür taraf hikayelerine bayılıyorum. Bu tarafta sana yapılanın cevabını veremeyince işi öbür tarafa havale etmek ve orada çözüleceğini beklemek... Birde ürkünç hikayeler oluyor ki, insanın rüyasına girse korkutur resmen psikolojini bozar. Bak hayal et zebani boynuna binmiş öpüyor seni...

dayın her zaman öpen tarafta bunu unutma

zebanilerle işim olmaz ben hurilerle ilgileniyorum prenseslerle ilgileniyorum

maliyetim 1 lira ben işimi öbürtarafa bırakmam Allahın izniyle

sen meraklanma

3.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    dayın her zaman öpen tarafta bunu unutma

zebanilerle işim olmaz ben hurilerle ilgileniyorum prenseslerle ilgileniyorum

maliyetim 1 lira ben işimi öbürtarafa bırakmam Allahın izniyle

sen meraklanma
    Hadi iyisin bugün 1,18 izle o zaman...

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Hadi iyisin bugün 1,18 izle o zaman...
    0,85 formasyonu bozuldu mu yoksa?

5. ŞirketimizYönetim Kurulu'nun 11.01.2019 tarih ve 01*sayılı toplantısında
    Şirketimiz halka kapalı iştiraklerinin değerlemesinde,*objektif değerlendirme ve hesaplamaların yapılabilmesini teminen
    a)******İştirak*tutarı 500.000.-TL'nin üzerindeki şirketlere yatırım yapılması ve gerektiğinde*gayrimenkul alımı, satımı ve kiralanması*durumunda değerleme raporu*düzenlenmesine,
    b)******Söz*konusu değerleme raporlarının yıllık bağımsız denetim raporuna dahil olacak*şekilde yenilenmesine,
    c)******Değerleme*yapan/yapacak firmanın Şirketin bağımsız denetimini yapan firma dışında bir*kurumdan belirlenmesine
    Oy birliği ile karar*verildi.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. O bu şu değilde yanarım yanarım otkari kaçırdım ona yanarım.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

7.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    O bu şu değilde yanarım yanarım otkari kaçırdım ona yanarım.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
    Yüzde 50 göz gore göre gitti

8. Hazine ve Maliye Bakanlığı, girişim sermayesi fonlarına kaynak taahhüdünde bulunacak
    BAKANLIĞIN UYGUN GÖRECEĞİ FONLARA ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL İÇERİSİNDE AZAMİ 400 MİLYON TL KAYNAK TAAHHÜT ETMESİ PLANLANMAKTADIR

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 39/976 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •