Sayfa 159/1069 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 8545 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Yüzde yüz bakıyorlardır. Umunu kaybedenlerin de hisselirini topluyorlardır.

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    yüzde yüz bakıyorlardır. Umunu kaybedenlerin de hisselirini topluyorlardır.
    sayın 2 onur2=
    umudunu kaybedenlerin hisselerini nasıl topluyorlar...
    Bildiğiniz biri var mı ??? Hisselerini devreden .....

Teşekkürler...
    Ben umudunu kesenlerdendim...
    Ama bir türlü kopamadım buralardan ... Biraz olsun bir şeyler oluşmaya başladı siz ve olacak34 dün yorumları ile...

3.  Alıntı Originally Posted by MEHMET52 Yazıyı Oku
    sayın 2 onur2=
    umudunu kaybedenlerin hisselerini nasıl topluyorlar...
    Bildiğiniz biri var mı ??? Hisselerini devreden .....

Teşekkürler...
    Ben umudunu kesenlerdendim...
    Ama bir türlü kopamadım buralardan ... Biraz olsun bir şeyler oluşmaya başladı siz ve olacak34 dün yorumları ile...
    Borova holdingte umudumu kaybettim sattım bir daha da sitesine bile girmedim küsüratlar vardı satamadığım bir gün baktım yeşil yapı olmuş şimdi aynı şekil bizim toplum kurtuldummu geçmişine bakmıyor tecrübelerini geçmişinin izlerini silmeye çalışıyor halkaları birbirine eklese sonucu görecektir ve bilgiye ulaşmanın yolu sorgulamakla olur sorman benim için büyük mutluluk bildiklerine bir halka ekliye bilirsem ne mutlu bana zincir uzadıkça uzar bu şirketin rüçhan hakkı kuponları üzerinde ve belirsizlik devam ediyor kuponlar karpayı ve sermaye artırımına katılma hakkı tanıyor bu şirketin bağlı ortaları, ortakları , iştrakleri ve gayrimenkulleri belli değil bu şirket borsaya döndüğünde adı değişede bilir ama ticaret sicil numarası değişmez. Sonuç zaman ve ttkanunlarının daki bilgi eksikliğimiz. Umudunu kaybedenler alıcıyla anlaştıkları fiyattan virman yapabilir veya aracı kuruma satış talimatı verebilir diye biliyorum.

4. var sayalım senin dediklerin gibi tekrar döndü .varmı rakam tahminin?

5. huniyi ona göre alıcam

6. Hayatımın en zor sorusu buna emin ol patron bile cevap veremez ama bana gerçekten çok olacak.

7. BAHSEDİLEN GİBİ OLSA ....
    80 MİLYON ÇBS İSİM HAKKI
    60 MİLYON USD ARSA
    BEDELSİZ VERME ORANIMIZ HERHALDE 1 E 20 FALAN OLURDU...
    1 E 20 HİSSELERDE EN KÖTÜSÜ 30 TL DEN AŞAĞI DEGİLLER ....
    BENDE SIYIRDIM...

8. Burda duygularımı ifade edecek emoji bulamadım.trafikte kemerini burda aklını bağlamanın yolunu bul tahminlerim doğru çıkarsa özel bir kemere ihtiyacımız var daha tosunlarımız olacak.

Sayfa 159/1069 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •