5,53 gider
5,53 gider
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Bunlar niye yen, euro ve yuan yerine yerli ve milli ruble'ye çevirmiyorlar ki dolarlarını?
Doları böyle hareketlerle zayıflatacaklarını zannediyorlarsa çok büyük yanılıyorlar. Zaten 1.1550'ye giden eur/usd de yine 1.15 altına sarktı. (1.1476 şu an)
Dahası, Euro/Yen/Yuan/Dolar/Pound hepsi bir noktada birbirine zincirli artık tek para birimi gibi oldular. Hangisi çok ucuz kalırsa pahalı kalanlar mecburen para basıp ucuza yakınsama eğilimi gösteriyorlar. (örnekler: 2'lerden 1.20'lere inen pound, 1.5'lerden 1.05'leri gören euro)
Sen doları istediğin kadar aşağı sür her noktadan alıcısı var. Dolar ucuzlayınca Euro/Yen/Yuan/TL/Ruble yukarı gidince ekonomi düzelecek mi zannediyorlar ki?
Teknoloji ve bilişim ile arası iyi olanlara danışmak istiyorum. Beni gün içinde 2 defa 0232 9001879 numaralı hat arıyor , tam açtığımda kapanıyor. Bu numara normal gelmedi bana, tecrübe veya bilgisi olan var mı ?
Telefonunda engelleme özelliği varsa bu tip numaraları engelle. Çoğu ya dolandırıcı, ya reklamcı. Ben şimdiye kadar 1000 üzerinde numara eklemişimdir herhalde. Yapıştılar mı bırakmıyorlar gerçi yeni numara ile geliyorlar bir süre sonra.
Arayıp derdini söyleyemeyen adamın sana ne faydası olacak? Çak bloku gitsin.
Ankesörlü telefon değil sanırım. Bağlantıda konuyla ilgili btk açıklaması var.
https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/btk...klamasi/126189
Yer İmleri