Sayfa 623/1000 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

5,53 gider
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Geçen günlerde yaşadığımız Yen-dolar anomalisinin nedeni japon hanımlar olmayabilir. Nedeni aşağıdaki işlem olabilir:

Rusya'dan dolara büyük darbe: 100 milyar dolarlık rezerv, yuan, yen ve euro'ya çevrildi
    Bunlar niye yen, euro ve yuan yerine yerli ve milli ruble'ye çevirmiyorlar ki dolarlarını?

Doları böyle hareketlerle zayıflatacaklarını zannediyorlarsa çok büyük yanılıyorlar. Zaten 1.1550'ye giden eur/usd de yine 1.15 altına sarktı. (1.1476 şu an)

Dahası, Euro/Yen/Yuan/Dolar/Pound hepsi bir noktada birbirine zincirli artık tek para birimi gibi oldular. Hangisi çok ucuz kalırsa pahalı kalanlar mecburen para basıp ucuza yakınsama eğilimi gösteriyorlar. (örnekler: 2'lerden 1.20'lere inen pound, 1.5'lerden 1.05'leri gören euro)

Sen doları istediğin kadar aşağı sür her noktadan alıcısı var. Dolar ucuzlayınca Euro/Yen/Yuan/TL/Ruble yukarı gidince ekonomi düzelecek mi zannediyorlar ki?

3. Teknoloji ve bilişim ile arası iyi olanlara danışmak istiyorum. Beni gün içinde 2 defa 0232 9001879 numaralı hat arıyor , tam açtığımda kapanıyor. Bu numara normal gelmedi bana, tecrübe veya bilgisi olan var mı ?

4. Telefonunda engelleme özelliği varsa bu tip numaraları engelle. Çoğu ya dolandırıcı, ya reklamcı. Ben şimdiye kadar 1000 üzerinde numara eklemişimdir herhalde. Yapıştılar mı bırakmıyorlar gerçi yeni numara ile geliyorlar bir süre sonra.

Arayıp derdini söyleyemeyen adamın sana ne faydası olacak? Çak bloku gitsin.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Teknoloji ve bilişim ile arası iyi olanlara danışmak istiyorum. Beni gün içinde 2 defa 0232 9001879 numaralı hat arıyor , tam açtığımda kapanıyor. Bu numara normal gelmedi bana, tecrübe veya bilgisi olan var mı ?
    Başında +90 yoksa bu bir yurtdışı numaradır. Bulgaristan ve Yunanistan kaynaklı bu tür çok arama var. Siz geri aradığınızda ücretlendirme yoluyla para kazanıyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Telefonunda engelleme özelliği varsa bu tip numaraları engelle. Çoğu ya dolandırıcı, ya reklamcı. Ben şimdiye kadar 1000 üzerinde numara eklemişimdir herhalde. Yapıştılar mı bırakmıyorlar gerçi yeni numara ile geliyorlar bir süre sonra.

Arayıp derdini söyleyemeyen adamın sana ne faydası olacak? Çak bloku gitsin.
    Bloklamak kolay. Bu ülkede gazetelerde okuyor, tv. lerde seyrediyoruz ; ankesörden bir kaç kez arananlar fetö ile alakalı diye göz altına alınıyormuş. Korkum bu tip bir mikropluk olması. Pisliğin içine pisi pisine gitmeyelim de.

7.  Alıntı Originally Posted by RUZE Yazıyı Oku
    Başında +90 yoksa bu bir yurtdışı numaradır. Bulgaristan ve Yunanistan kaynaklı bu tür çok arama var. Siz geri aradığınızda ücretlendirme yoluyla para kazanıyorlar.
    +90 en başta var. Acaba ankesör araması mı , ankesörden arandığımızı nasıl anlarız ?

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    +90 en başta var. Acaba ankesör araması mı , ankesörden arandığımızı nasıl anlarız ?
    Ankesörlü telefon değil sanırım. Bağlantıda konuyla ilgili btk açıklaması var.

https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/btk...klamasi/126189

Sayfa 623/1000 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •