Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
@cinali

Olayi SPK'ya cekmenin anlami yok. SPK'yi da savunan da yok. Ellerinden geldigini yapiyorlar, ama ulkede adalet yavas isliyor. Veya yapamiyorlar. Ulkenin her tarafi yamuk, bu mu dogru olacak. Tuzugu geregince kurallari uygulamaya calisiyor.

Ortada sirket yok, para yok, birsey yok. Adamlar herseyleri bosaltip tuyduler. Ne yapmalarini bekliyorsun ki? Sirket yok ama olur biz size tahtanizi acalim mi diyecek? Bu ulkede calisan Kepez'in hisselerine el koydu devlet. Kimse birsey alamadi daha.

Yazdigin sirketlerin hicbirini bilmem. Yamuk yumuk duzenbaz seyler muhtemelen. Bu yasadiginiz problemleri bir TAV'da, bir SODA'da, bir Arcelik'te niye yasamiyorum acaba? SPK'ya niye sovmuyorum? Bir dusun.

Ben gelip DENGE forumuna "SPK Bu adamlara degerlendirme raporlari cikaran Alternatif Yeminli Mali Musavirligin lisansini iptal etti, dikkatli olun" diye koymama ragmen sen hala bu hisse ile ilgilenmiyor muydun? 3 ayda hisse 2.75-1.00 yapmadi mi o haberi koyduktan sonra? Yapti. Benim hisseme biri boyle bir haber koysa, ben orda 1 dakika kalmam. Biraz sucu kendinizde de arayin herseyi SPK'ya yikmadan once.

(Son Paragraf Goldas'la alakali degildir)
Dengeyle neden ilgilendigimi genel kurula katilip ayrilma hakkini kullanmak icin ilgilendim ve proplem olmadi .
Ve hissemi virmanlayip parasini aldim.
Benim gibi kac tane yatirimci katildi ve paralarini aldilar senin yerin dibine soktugun sirket bile delikanli davrandi.
Spk.ya yuklenmeyip kime yuklenecegim ben atmasyon yazmam delilleriyle yazarim vede bu formda temel anlamda tespit yaparim.
Spkanunun 1.maddesi ne der piyasanin adil seffaf duzgun ve adil calismasi icin gerekli tedbirleri alir ve duzenlemeleri yapar bu kuruma yuklenmeyipte kime yuklenecegim.
Kendime ve yatirimcilara tabiki hisse alirken buyuk gorev dusuyir.
Gelelim goldas olayina konuya vakif olmadigin belli acaba goldas hic ikaz edilmeden nasil gozaltina alindi ordadanda goz altina alindi surece kadar nerdeydin.
Ayni sirkette hisseyi satmama karari var buna engel olamamis spk.dan ne hayir gelir mkk.dan hisseleri bloke etmek zormu kardesim bunun hesabini verdilermi cevabin bunlarada varsa pes derim.bende goldasin patronlarinin ahlakli olmadigini biliyorum ama tek taraftan bakmamak ve insanlari rencide etmekle bir yere varamayiz.
Bu hissede epey para yatirip psikolojisi bozulanda olabilir .biraz hosgorulu olmakla ne kaybederiz.paramizi kaybetsekde insanligimizi kaybetmeyelim genel anlamda soyluyorum sahsinizla alakali degildir.
Spk.denetim gorevini duzgun yapmiyor uzel bist 100 de degilmiydi simdi nefde
Saglikla kalin