Benim berber tarife asmis sac kesim + yikama 50 TL
Guzel de friksiyon yapiyor adam rebulun lavanta kolonyasi ile ee bu durumda hakkini vermek lazim degil mi?
50 TL olan ve cogu kisiye uygulayamadigi tarifeyi ben gonullu olarak 60 TL yaptim.
Zammi ben yaparim 1 senelik periyot icin ve gecmis enflasyonu baz alarak %20 oldu bu seneki zam oranim.
Gelecek ocak ayina kadar 60 TL kredi kartindan cektirecegim her ay.
Bir buyugum derdi ki berberden, masorden ve tellaktan tasarruf olmaz.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
En son viopa a bir grafik atmistim. Gecen hafta 10 ekimden bu yana 4 saatlikte 50 gunluk hareketli ortalama ilk kez 200 gunlugun uzerine cikti. Bu seviye 6.10 da asagi yonlu kesilmis ve sonrasi malum.
5.5x yi savunuyorlar. Ah bir kirsa delip gececek. Gecen gece ki olay gosterdi ki kirilganlik halen devam ediyor. Ters bir olayda cubugu dikecekler.
5.90 6 arasi ise gecilmesi en zor direnc benim icin. Bu seviye gecilirse geriye donus icin cok iyi hikayeler lazim olacak.
Heyecan kapladi icimi bir anda.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dedigim zaten kontorlu.. yoksa oturmadigim sure boyunca fatura odemek istemem.
Cocuklara kampanyadan 24 ay fiyat garantili aldim, 9 gb internet+unlimited calling, unlimited texting (sms) vergiler dahil her ay 65 Cad.
Ulke buyuk altyapi kurmak masrafli, tuketici oduyor bunun bedelini malesef.
Avrupa bu acidan cennet.
Buradaki operatorden oradaki operatore SMS gelmesi ve dahasi buradaki tum bankalara oranin numarasini tanimlatmak da sikinti.
En guzel su SMS isini bankacilik islemlerinden baska bir yuksek guvenlik araci ile (cep telefonundan tek kullanimlik sifre uretmek) devreden cikartmak sanirim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri