-

Originally Posted by
mad_caner
Herkese iyi akşamlar önümüzdeki hafta vade dönüşüm var. günlük dolarda kalmak istiyorum mevduat faizleri suan ne durumda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
İng e-turuncu hesapta tutuyorum ben. %4 veriyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Bende teb visa platinum var esenbogayla ataturkde tavin loungelar beles tika basa yiyip cikiyom
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ona da baktim. Ataturkte artik gecerli degil diye biliyorum. Lounge olayini Vodafone Red ile hallederim o muhim degil.
Ben cok seyahat ettigim icin mil ya da puan kazanabilecegim kart istiyorum ama dogru duzgun bir sey yok.
-

Originally Posted by
hayatgusel
Kartları hemen kırmayın yakında aidat ücretini iade ettik devam edin diye ararlar
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla bu hafta Persembe mevzuat geregi kartlarin kapatilmasi gerekir. 1 hafta suresi var.
Aidat ta 15 gun dedi.
Ne verirlerse versinler artik istemiyorum. Garanti de hic bir isim olmasin mumkunse.
-

Originally Posted by
Dudu
Bu iki karti bana da dayadilar 2010 da parayi gorunce..
Baktim bunlarda mil biriktirmek icin milyoner gibi yasamak lazim amk.
Amex card zaten her yerde gecmez, gectigi yerlere de ben omrumde gitmedim ve gitmem de...
Al baba kartlarini dedim..
300 TL de cebimde kaldi.
Syg,
Benim bu kartlari alma nedenin ABD seyahati planliyordum ve 50 bin TL ayirmistim. Amacim her seyi bu kartlarla almakti ama seyahati ertelemek zorunda kaldik.
Yoksa ayni fikirdeyim. Hic bir boka yaramiyor.
-
-

Originally Posted by
Dudu
Bu iki karti bana da dayadilar 2010 da parayi gorunce..
Baktim bunlarda mil biriktirmek icin milyoner gibi yasamak lazim amk.
Amex card zaten her yerde gecmez, gectigi yerlere de ben omrumde gitmedim ve gitmem de...
Al baba kartlarini dedim..
300 TL de cebimde kaldi.
Syg,
Dudu abim senin oğlan sen böyle 300 500 hesap yaptıkça hatunlara kova kova mojitolar bacardiler taşıyor gibi geliyor içimden gülüyorum kusura bakma belki ağzına koymıyordur oğlan o ayrı da hep böyle stereotiptir ya baba emek emek çalışır biriktirir oğlan güm güm harcar ona istinaden benimki... benim oğlan da az değil bakma da henüz üç yaşında olduğu için erişimi kısıtlı
-

Originally Posted by
qumarbazz
Sayin ekonomist size 1 soru.
BES pörtföyümü hangi fonda tutsam en iyi kazanci saglarim(şu anki ekonomik durumu dikkate alarak) ?
aL-saT-tuT-yaT-kaLk tavsiyesi degildir.
Bu soruyu sorarken cevap vermeyeceğimi tahmin ediyordunuz sanırım.
Çalıştığınız şirketin pratik bilgisi benden kat be kat yüksek lisanslı ekonomistleri vardır, lütfen onlara danışın.
-

Originally Posted by
alenichev
Ona da baktim. Ataturkte artik gecerli degil diye biliyorum. Lounge olayini Vodafone Red ile hallederim o muhim degil.
Ben cok seyahat ettigim icin mil ya da puan kazanabilecegim kart istiyorum ama dogru duzgun bir sey yok.
Benim icin esenboga onemli lazim
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri