Sayfa 967/1012 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mad_caner Yazıyı Oku
    Herkese iyi akşamlar önümüzdeki hafta vade dönüşüm var. günlük dolarda kalmak istiyorum mevduat faizleri suan ne durumda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
    İng e-turuncu hesapta tutuyorum ben. %4 veriyor

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Bende teb visa platinum var esenbogayla ataturkde tavin loungelar beles tika basa yiyip cikiyom

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ona da baktim. Ataturkte artik gecerli degil diye biliyorum. Lounge olayini Vodafone Red ile hallederim o muhim degil.

Ben cok seyahat ettigim icin mil ya da puan kazanabilecegim kart istiyorum ama dogru duzgun bir sey yok.

Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    Kartları hemen kırmayın yakında aidat ücretini iade ettik devam edin diye ararlar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla bu hafta Persembe mevzuat geregi kartlarin kapatilmasi gerekir. 1 hafta suresi var.

Aidat ta 15 gun dedi.

Ne verirlerse versinler artik istemiyorum. Garanti de hic bir isim olmasin mumkunse.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu iki karti bana da dayadilar 2010 da parayi gorunce..
    Baktim bunlarda mil biriktirmek icin milyoner gibi yasamak lazim amk.
    Amex card zaten her yerde gecmez, gectigi yerlere de ben omrumde gitmedim ve gitmem de...
    Al baba kartlarini dedim..
    300 TL de cebimde kaldi.
    Syg,
    Benim bu kartlari alma nedenin ABD seyahati planliyordum ve 50 bin TL ayirmistim. Amacim her seyi bu kartlarla almakti ama seyahati ertelemek zorunda kaldik.

Yoksa ayni fikirdeyim. Hic bir boka yaramiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu iki karti bana da dayadilar 2010 da parayi gorunce..
    Baktim bunlarda mil biriktirmek icin milyoner gibi yasamak lazim amk.
    Amex card zaten her yerde gecmez, gectigi yerlere de ben omrumde gitmedim ve gitmem de...
    Al baba kartlarini dedim..
    300 TL de cebimde kaldi.
    Syg,
    Dudu abim senin oğlan sen böyle 300 500 hesap yaptıkça hatunlara kova kova mojitolar bacardiler taşıyor gibi geliyor içimden gülüyorum kusura bakma belki ağzına koymıyordur oğlan o ayrı da hep böyle stereotiptir ya baba emek emek çalışır biriktirir oğlan güm güm harcar ona istinaden benimki... benim oğlan da az değil bakma da henüz üç yaşında olduğu için erişimi kısıtlı

6.  Alıntı Originally Posted by qumarbazz Yazıyı Oku
    Sayin ekonomist size 1 soru.

BES pörtföyümü hangi fonda tutsam en iyi kazanci saglarim(şu anki ekonomik durumu dikkate alarak) ?

aL-saT-tuT-yaT-kaLk tavsiyesi degildir.
    Bu soruyu sorarken cevap vermeyeceğimi tahmin ediyordunuz sanırım. Çalıştığınız şirketin pratik bilgisi benden kat be kat yüksek lisanslı ekonomistleri vardır, lütfen onlara danışın.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ona da baktim. Ataturkte artik gecerli degil diye biliyorum. Lounge olayini Vodafone Red ile hallederim o muhim degil.

Ben cok seyahat ettigim icin mil ya da puan kazanabilecegim kart istiyorum ama dogru duzgun bir sey yok.
    Benim icin esenboga onemli lazim

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 967/1012 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •