Sayfa 649/1000 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    GÜNEŞE ATEŞ EDENLERİN DİYARI
    Gönderi
    1,154
    Yaw bu turp herhalde kendini öldürtecek �� uçan kuşa bile saldırıyor namissiz ��
    KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ROULETTE Yazıyı Oku
    Yaw bu turp herhalde kendini öldürtecek �� uçan kuşa bile saldırıyor namissiz ��
    Böyle birisini tanıyorum . Kendisine hiç bir şey olmuyor.

3. Vay anasını...Geçen Aralık ayında 280 TL, bu ayki bugün gelen de 293 TL...Doğalgaz faturası fena giriyor yav...

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bizimki uyanık...Dış İşlerine indirgiyor/atıyor olayı...Alt kademem halleder bu işi baabında...Muhatap olmam diyor
    Yeminlen ayni şekilde düşündüm biraz evvel, emme bizim dışişleri bakanını elçilik katıbiylen muhatap eder, bu tosbagalar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Vay anasını...Geçen Aralık ayında 280 TL, bu ayki bugün gelen de 293 TL...Doğalgaz faturası fena giriyor yav...
    İlahi...

Benim fatura sana gelse dağlara düşersin galiba...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Amerika çekilecek sen de Rusya 'yla beraber at koşturacaksın yok öyle şey.
    Arap Birliği, İtalya, Esad 'ı tekrar bağrına basıyor .
    Esed, Esad olacak başka çare yok . Muhalifleri de Türkiye ye gönderdi, oh Esad ülkesinde daha güçlü artık.

Ytd

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Vakıfbank: Takipteki kredi borçluların kredilerinin takibe aktarım sonrası tüm faizleri sıfırlanacak
    Millet kuyruğa girer artık borcunu ödemek için.

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Çavuşoğlu, ufak tefek buldu, Lüksemburg Dış İşleri Bakanını TVlerin önünde ayak üstü fırçalıyor...

Büyük devlet olmanın gereği budur sanıyor.

Çok seviyorsan PKKları al ülkene götür demekte...

AB ve ABD ile Kürtler konusundaki temel anlayış ve kabul farkımız şu: "Onlar PKK PYD gibi Kürt örgütlerini terör örgütü olarak değil Kürtlerin özgürlüğü ,için savaşan unsurlar olarak kabul etmekteler. Kuzey Irak ve Kuzey Suriye'yi de Kürtlerin yaşam alanı ve kafalarındaki Kürt devletinin coğrafyası olarak görüyorlar.

Yani demem o ki, bunu Erdoğan da biliyor, Çavuşoğlu da biliyor. Bizim terör örgütü dememizle de Batı onları terör örgütü kabul etmiyor. Bir şekilde ABD nin terör örgüt listesinde yer alan PKK da önümüzdeki günlerde korkarım o listeden çıkarılır.

Batı ile ipi koparmamamız lazım. Batı bizi kayıp ettiğini gördüğü anda Kürt desteğini siyasi hale getirecektir.
    Siyasal islamın en önemli kalelerinden birisi İsrail karşıtlığı, filistin özgürlüğü ve geçmişten gelen dini referanslar değil mi, sonuçta bu kürtler hayatın her alanında olduğu gibi burada da taşeronluk yapıyorlar ama İsrail'in genişlemesi, şimdi bu siyasal islamcıların bu oluşumu bırak devleti milleti kendi varlık sebepleri dolayısıyla şiddetle karşı çıkmaları gerekirken, buna hiç ses çıkarmıyorlar, insan bazen kuşkuya düşüyor, kim yahudi kim müslüman diye?

Sayfa 649/1000 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •