-

Originally Posted by
blade
yazar engelleme diye bir özellik var mı? varsa nasıl yapılıyor , bilgilendirirseniz sevinirim.
altta ucgen isaretine basip yönetime de şikayet edin bir o basliga laf yetiştiriyor bir bu başlığa hep ayni muhabbet.
-

Originally Posted by
paramanya
altta ucgen isaretine basip yönetime de şikayet edin bir o basliga laf yetiştiriyor bir bu başlığa hep ayni muhabbet.
Olay ne
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Samimi soyliyorum mb faiz indirirse dolara donme potansiyeli cok yuksek mevduatlar var
-
Burgan 23.5
Günlüğü 20
Icbc günlükte hala 20.70
Oranlar hepten kötüleşti...
-

Originally Posted by
Purplee
Burgan 23.5
Günlüğü 20
Icbc günlükte hala 20.70
Oranlar hepten kötüleşti...
Burger karaktersizlik yapmadı, 23.5 günlük güldüren tanımlamıştı devam ediyor. Dijital 24 veriyor 32 günlük düşünülebilir.
Faizler aşağı geliyor çünkü kimse kredi çekemiyor krediler azalınca paraya da ihtiyaç azalıyor.
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
Samimi soyliyorum mb faiz indirirse dolara donme potansiyeli cok yuksek mevduatlar var
Ocak-Şubat-Mart Enflasyon oranlari yüksek çıkacak gözüküyor
%3-4 Oraninda enflasyon artar ise faizler yükselebilir
Enflasyon %25 Oranina tekrar yükselirse %28-30 Tl faizleri tekrar görülebilir.
-
6 ay bağlayan şu an için en iyisini yaptı(tabi asıl marttan sonra anlaşılacak) gibi gözüküyor 20 gün sonra vade dönüşü ne teklif edilecek merak ediyorum !
-

Originally Posted by
bahri
6 ay bağlayan şu an için en iyisini yaptı(tabi asıl marttan sonra anlaşılacak) gibi gözüküyor 20 gün sonra vade dönüşü ne teklif edilecek merak ediyorum !
dün banka müdürü bi arkadaş söyledide kredi başvurularında inanılmaz bir artış var diye,mevduatlar geri 150 200 baz puan toparlar dedi krediler verilirse
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri