Ben çok uzun zamandır şampiyonluğu beklediğimiz ve umarım ARTIK bu sezon başaracağımız, çocukluğumuzun takımı, DALGLISH li, SOUNESS li, CLEMENCE li, KEEGAN lı, işçi takımı LİVERPOOL luyum...
They will never walk alone !!!
Ben çok uzun zamandır şampiyonluğu beklediğimiz ve umarım ARTIK bu sezon başaracağımız, çocukluğumuzun takımı, DALGLISH li, SOUNESS li, CLEMENCE li, KEEGAN lı, işçi takımı LİVERPOOL luyum...
They will never walk alone !!!
Fed denen salakligin yarattigi aptalca beklentiler boylesine batik mb nin karini futbol harcayan ulkelerde bile dolari bitirebiliyor.
Fed faiz arttircak dolar vatanina donecek...
Aklimda geldikce sunu diyenleri sopalayasim geliyor
Tum dunyada dolar kurus gidemedi
ABD ymiş FED miş her ne yapıyor/yapmıyorlarsa ülkemize yarıyor bari...Bi de dolardan sopa yemesin ülke artık...istikrarlı artışı olsun paralel...
Toplantıda bir hissedarın, Genel Kurul'un neden nisan ayı yerine bu dönemde yapıldığına yönelik sorusunu yanıtlayan Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, "Yeni Türk Ticaret Kanunu, anonim şirketler için şirket genel kurul toplantılarının her faaliyet dönemi sonunda ilk üç ay içinde yapılmasını düzenliyor. Bankamızın bu düzenlemesi, mevcut şartlarda bir istisna gibi görünüyordu" dedi.
Önceki düzenlemede nisan ayı içinde tarih belirleme yetkisinin yine Banka Meclisi'ne verildiğini belirten Çetinkaya, "Yetki yine Banka Meclisi'nde olmakla birlikte Türk Ticaret Kanunu ile uyumlu hale getirilip 'ilk üç ay' ile ifade ediliyor. Değişiklik tamamen bununla sınırlı" ifadesini kullandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Seçim sonrası ülkedeki durumlar nasıl olacak/şekillenecek acaba ? Ekonomik-sosyal-siyasal ?
seçimden sonra özellikle nisan mayıs gibi işsizliğin zirve yapacağını düşünüyorum. ayrıca 2019 yılında domino taşı gibi inşaat şirketlerinin bir bir konkordato ve iflas yılı olacak, çünkü piyasa inanılmaz derecede kilitlenmiş durumda ve bir kıvılcım/seçim bekliyor.
şuan bir delikanlı çıkıp ben 2-3 yıl sürecek sanayi yatırımı yapacağım dese fiyat alacak, teklif alacak verecek firma yok, malzeme fiyatları belli değil, kimin batık olduğu belli değil. kim kime nasıl güvenip iş/para verecek, ortam müsait değil.
men dakka dukka
Yer İmleri