Sayfa 272/521 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Kafana göre takıl arkadaşım sen boşver onları al alabildiğin kadar.
    ben bu hisseye elimdeki lotlardan başka para yatırmam yalnız elimdeki lotların yarını yüksek fiyattan satıyor alt kademelerden alarak hem maliyet hemde lot adedimi arttırıyorum. en son işlemim kendime göre iyi lot arttırdım doğrusu tabiki biraz şans ve seans izlemlerimle arttırdım.
    yatırım tavsiyesi değildir.

2. Kademelerin bir anda 300er 500bin lotun koyulduğunu gördüm fiyatı istedikleri gibi yön verebiliyorlar bu net hem para hemde lotları var bu hisse bir nehir gibi ky de bu nehre atlıyor sürekli şelaleden düşüyorlar her seferinde bu son diyorlar ama son dönemde şelale den düşürme işi bitti yakında bir çıkış olabilir

KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Galip , bu hisseye girmeden önce şirketin sermayesi 100 Milyon TL. , fiyatı 1,60 TL. ve özsermayesi 375 Milyon TL. idi.Bugün ise , sermaye 250 Milyon , özsermaye 474 Milyon ve fiyat 0,94 TL. Neye göre, fiyatı ucuz diyenlere cevap olsun.
    bu ifade hicbir sekilde finans analizi ile uyusmuyor sn. By Akil... niye derseniz ?

bu sekli ile ozgyo ucuz ise , bist icindeki diger gayrimenkul sirketlerinin %90'i bedava otesi bedavadan islem goruyor demektir. su hali ile ozgyo 0.94 fiyatlari ile bile sektorel olarak en pahali gmyo sirketlerinden biridir.

ama derseniz ki, borsa sadece bu degildir. hisseyi elinde bulunduran hakim gruplarin maliyetleri ile bu piyasa degeri bir paradox olusturuyor bu nedenle hisse fiyatlarini ipe ipe yukari cekecekler bunu anlarim

saygilar

Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!

4.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Rica ederim kardeşim.Bulunduğum hisselerde paylaşırım,elime mı yapışacak
    .Hatta elimde olmayan hisseler için bile çok paylaşmışmışım var...Ama son günle de moralim çooookk bozuk.aldığım düşüyor,sattığım fırlıyor..para hergün eriyor...moral sıfır yani.bugün yine aldım bundan maliyet düşsün diye,inşallah tez zamanda yükselir,zararlarımızı kurtarırız...Mevzu açılmışken bende 2 kelam edeyim...bence buralardan daha aşağı inmemeli,indirirlerse kimin eline ne geçecek,ama 3 gün sonra,ama 15 gün sonra ,ama daha sonra mutlaka yukarı yapacaktır...görüşümdür..kesinlikle ytd.
    Dostum kâğıtta inanılmaz baskı var umarım maliyetin yüksek değildir,elbet hareket edebilir diye bende düşünüyorum ama 1 tl altı olmaz derken 0.94 u gördük açıkçası ne olacağını kestirmek çok zor inşallah uzunca yataya sarmaz patron olaya el atar yoksa galip hisseyi dibe batıracak
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5.  Alıntı Originally Posted by metinmetin Yazıyı Oku
    sitede yazanların büyük %90'nın üzerindekinin ellerinde max 100 - 2500 lot vardır her birinde die tahmin ediyorum. Ayrıca seansı izlerseniz bu kylerde öyle hareket edecek biri yoktur.
    yatırım tavsiyesi değildir.
    Dostum en az olanlardan biri benim 15 bin lot var maliyet 1.06 larda tabi ettiğim kâr ları sayarsam maliyet 0.80 lerde felan.ytd
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. Batık kardeş senden bir ricam var,tuclk sayfasına takas atabilirmisin,günlük ve son 1 aylık mümkünse tabi,atarsanda atmazsanda şimdiden teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu ifade hicbir sekilde finans analizi ile uyusmuyor sn. By Akil... niye derseniz ?

bu sekli ile ozgyo ucuz ise , bist icindeki diger gayrimenkul sirketlerinin %90'i bedava otesi bedavadan islem goruyor demektir. su hali ile ozgyo 0.94 fiyatlari ile bile sektorel olarak en pahali gmyo sirketlerinden biridir.

ama derseniz ki, borsa sadece bu degildir. hisseyi elinde bulunduran hakim gruplarin maliyetleri ile bu piyasa degeri bir paradox olusturuyor bu nedenle hisse fiyatlarini ipe ipe yukari cekecekler bunu anlarim

saygilar

Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
    Ben , daha çok , hissenin likit olması ve şu anki fiyatının şişik olmaması , hisseye ilginin çok fazla olması gibi durumların üstüste çakışması nedeniyle hisseye giriş yaptım. Çünkü büyük oyuncuların , likit hisselerde pozisyon aldıklarını bilmekteyim.Hissenin verilerini hatırlatma sebebim ise , hissenin şu haliyle mali yönden sağlam ve fiyatının da makul seviyelerde olduğunu hatırlatmak içindi.Hayek kardeş , Servet gyo topiğinde tanışmıştık. Burada seni gördüğüme sevindim. Saygılar.

8. Ky olarak biz ne desek ne yazsak boş,ky nin alması ve satmasıyla bu hissede tek kademe işlem olmaz,galip ve patron ne düşünüyor onu bilmek gerek,açıkçası mal satmak içinde yukarı hareket yapması gerek diye düşünüyorum ama adamlar öyle sistemli satış yapıyorki örnegin 1.20 üzeri dağıttığı malı tekrar alırmı onu düşünüyorum,öncelik 1.05 üzeri kalıcı gitmesi gerekki altta verdiklerini alsın,işlem hacminin bu kadar çok olması insana iyi düşünce vermiyor,forumlara bakılırsa ky alım yapmaktan korkuyor o yüzden adamlar istediği gibi at koşturuyor aşağı basmak isterlersede basabilirler çünkü çapraza almaları kolay,bekleyip göreceğiz zaten zararda olan ky satmaz düşerse de çıkarsada şansa artık

Sayfa 272/521 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •