Sayfa 136/1527 İlkİlk ... 36861261341351361371381461862366361136 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Ortaya Karışık

TÜPRAŞ VE PETKİM >>FORMASYON TAHMİN ANALİZLERİ:

KOZAA

Kozaa ya yeni girecek arkadaşlar, elektro kardiyografilerini son kez bir kontrol ettirip, girsinler...

3. Sayın denızkıraz42 sizi kozal grubundan uzun süre takıpteyım herşey için tşk ler ben herzaman uzun vade yatırımcıyımsızden rıcam do.co hıssesınızı yorumlamınız mümkün mü şimdıdren tsk ler.

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    KOZAA

Kozaa ya yeni girecek arkadaşlar, elektro kardiyografilerini son kez bir kontrol ettirip, girsinler...
    Peki nereye kadar dusecegimizi ongoruyorsunuz?

5.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    KOZAA

Şu yeşil tepki barı gelecektir oradan boşaltın malı yoksa s.çarsınız demek istedin sanırım[emoji3]

Sent from my iPhone

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    tabii hocam ne demek, güzel paylaşımları var bu akşam barbaros hocam'ın takaslarla ilgili. link aşağıdadır:

http://www.hisse.net/topluluk/showth...21#post3067221
    ne zaman isterseniz,paylaşımlarımı burdada paylaşabilirsiniz,deniz kardeşimin olduğu yerde akan sular durur.bende elimden geldiğince burayı takip ediyorum.. benim analizlerim daha çok temel analizler,bugün bizim topikte ve burda petkim temel analiz paylaşacağım..

Alıntı Originally Posted by FKK Yazıyı Oku
    Peki nereye kadar dusecegimizi ongoruyorsunuz?
    Adım adım....gün gün...önce bu formasyonu izleyelim....Tamamlanmamış formasyon varken nereye düşebileceği hesabına girmek yanlış olur...

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Şu yeşil tepki barı gelecektir oradan boşaltın malı yoksa s.çarsınız demek istedin sanırım[emoji3]
    Sent from my iPhone
    Daha bu formasyon bitmedi...Algılarla mı oynanıyor, nasıl bir formasyondayız önümüzdeki hafta göreceğiz.....Öyle bir hissedeyiz ki ne yazsak boş, Örneğin Aralık ayında 5/24 Aralık tarihleri arasında sıkı işlem yapan ve şansı da yaver giden biri sadece Kozaa nın dalgalarını kısmi de olsa değerlendirmekle, 19 günde cebine hisse fiyatının ortalama %60 ını atmış...Üstelik düşey formasyonda var mı böyle bir olay

Eski Borsacı ustalarla da (Müdür, G.M.Y vs..) telefonda sık sık bu son 15 günde borsada oluşan formasyonların psikolojik yönlerini tartışıyoruz...Özellikle de Bankalardaki bu hareketler gelişirken, diğer hisselerde olan KY nin davranış şekillerini...karamsarlıkları.....Olması gerekenleri, eksik yönlerimizi...saplantıları...Daha neler yapılabileceğini ...yetersizlikleri..yatay geçiş problemlerini....(Teknolojik olarak da...) ....Araştırmadan olmaz...ders almalar da asla bitmez, borsada tecrübe de yetmez...tecrübe de bir noktaya kadar... .. Çünkü sistem de devamlı değişiyor....Uygulama olarak da, psikolojik olarak da...
    Son düzenleme : loruhlano; 19-01-2019 saat: 14:25.

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Deniz hocam merhaba boş bir zamanında ttkom, zoren, karsan, prkme ve thy nin kanal destek ve dirençlerini paylaşabilirmisin biraz çok oldu ama

Sayfa 136/1527 İlkİlk ... 36861261341351361371381461862366361136 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •