TÜPRAÞ VE PETKÝM >>FORMASYON TAHMÝN ANALÝZLERÝ:
![]()
TÜPRAÞ VE PETKÝM >>FORMASYON TAHMÝN ANALÝZLERÝ:
![]()
KOZAA
Kozaa ya yeni girecek arkadaþlar, elektro kardiyografilerini son kez bir kontrol ettirip, girsinler...![]()
Sayýn denýzkýraz42 sizi kozal grubundan uzun süre takýpteyým herþey için tþk ler ben herzaman uzun vade yatýrýmcýyýmsýzden rýcam do.co hýssesýnýzý yorumlamýnýz mümkün mü þimdýdren tsk ler.
ne zaman isterseniz,paylaþýmlarýmý burdada paylaþabilirsiniz,deniz kardeþimin olduðu yerde akan sular durur.bende elimden geldiðince burayý takip ediyorum.. benim analizlerim daha çok temel analizler,bugün bizim topikte ve burda petkim temel analiz paylaþacaðým..
Adým adým....gün gün...önce bu formasyonu izleyelim....Tamamlanmamýþ formasyon varken nereye düþebileceði hesabýna girmek yanlýþ olur...
Daha bu formasyon bitmedi...Algýlarla mý oynanýyor, nasýl bir formasyondayýz önümüzdeki hafta göreceðiz.....Öyle bir hissedeyiz ki ne yazsak boþ, Örneðin Aralýk ayýnda 5/24 Aralýk tarihleri arasýnda sýký iþlem yapan ve þansý da yaver giden biri sadece Kozaa nýn dalgalarýný kýsmi de olsa deðerlendirmekle, 19 günde cebine hisse fiyatýnýn ortalama %60 ýný atmýþ...Üstelik düþey formasyonda var mý böyle bir olay![]()
Eski Borsacý ustalarla da (Müdür, G.M.Y vs..) telefonda sýk sýk bu son 15 günde borsada oluþan formasyonlarýn psikolojik yönlerini tartýþýyoruz...Özellikle de Bankalardaki bu hareketler geliþirken, diðer hisselerde olan KY nin davranýþ þekillerini...karamsarlýklarý.....Olmasý gerekenleri, eksik yönlerimizi...saplantýlarý...Daha neler yapýlabileceðini ...yetersizlikleri..yatay geçiþ problemlerini....(Teknolojik olarak da...) ....Araþtýrmadan olmaz...ders almalar da asla bitmez, borsada tecrübe de yetmez...tecrübe de bir noktaya kadar..... Çünkü sistem de devamlý deðiþiyor....Uygulama olarak da, psikolojik olarak da...
Son düzenleme : loruhlano; 19-01-2019 saat: 14:25.
Yer Ýmleri