Sayfa 184/639 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. 09:55'de uzlaşma gerçekleşmedi.

13.884 - 0,32 // 0,33 - 33.118
    Nûn

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    09:55'de uzlaşma gerçekleşmedi.

13.884 - 0,32 // 0,33 - 33.118
    Rezaletin de ötesinde bir durum... işlem yok usta yakın zamanda gitme ihtimali olsa şimdiden toplaýan olmalı. Nedense zerre olumlu düşünmüyorum bunun geleceği hakkında...

3. Artık gidersede gitmezsede..kapatın ekranı, giren girmiş zaten..bundan ötesi tufan.. ama küçük bir ihtimal dahi toparlama ihtimali varsa ki var..gerçekleşirse şov yapar kağıt..herkese sabır dilerimm

4. Pazar yok .dukkan kapalı

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by slhttnmrz Yazıyı Oku
    Satis gerceklesti. 1500 lot bjk aldik bakalim
    Bahtsızlık tavan..

6. Şirketi aradım açan cevap veren yok... bu ne pervasizlik battınız mı alooo ne ******** haysiyetsiz bir şirket yönetimine denk geldik borsaya acildiysan hisselerini halka dağıttıysan bunun onuru haysiyeti olmalı 190 milyonu cukka yaparken iyiydi değil mi Ak yürek ailesi ???

Acaba birgün olsun borsa seanslarını takip ediyor musunuz???

Vallahi ben olsam ya intihar ederdim ya da çözüm bulur bu halden çıkartırdım bu kadar duyarsız bu kadar arsız olunmaz ...

Icraat görelim artık yetti artık2 yıl içinde bir şirket nasıl bu hale gelir??? Sürekli pazar kaybı sürekli zarar bizleri dolandirdigin gibi maliyeyi spk yı da dolandırdın....

Bankaları nasıl ikna ettin sadece burada afalliyorum o kadar borç 2 yıl ödemesiz ve düşük faizle 10 yıl ödemeli bunu bu zamanda baba çocuğuna yapmıyor bunun hatrına buradayım... Elbette bir planın var inşallah o planı daha da uzatmadan açıklarsın yoksa bu kadar mağdur kişinin ahı mutlaka seni aileni bulacak...

7. Cafe breno 3 ü birarada fındıklı bulabilen var mı? Eskiden migrosta vardı son 1 yıldır metro marketten alıyordum. 3-4 eş-dostta sayemde alıştı bu kahveye. Dün metro markette de bulamadım cafe brenoyu. Bu kahveden bulmam lazım ya.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by atropin Yazıyı Oku
    Cafe breno 3 ü birarada fındıklı bulabilen var mı? Eskiden migrosta vardı son 1 yıldır metro marketten alıyordum. 3-4 eş-dostta sayemde alıştı bu kahveye. Dün metro markette de bulamadım cafe brenoyu. Bu kahveden bulmam lazım ya.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Petrol istasyonlarında var fincan hediyeli

.

Sayfa 184/639 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •