Ne çok yükseği kardeş... Galip satıp gitti. 1.50 olursa birkaç aya çok iyi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne çok yükseği kardeş... Galip satıp gitti. 1.50 olursa birkaç aya çok iyi...
Tahmin ettiğim gibi tavan olmadı. neden olsun ki zaten. Şöyle düşünün 72, 75, 80, 81 veya 84 den alım yapmak varken tavana gidip neden 91 den alsın ki. Zaten panik halinde olan bir çok satıcı varken. Dün tabanda alanları veya 80 lerden alanları aşağı ve biraz yukarı yaparak almıştır. Dün yazmıştım, bu yancı çıkışı sıçraması olabilir öyleyse yancı buralardan çıkmaz biraz daha yükselmelidir. Yok çıkacaksa yarın satış gelir. Bugün tahtayı sürekli izledim, 16:30 a kadar. Sakin kalıp fazla hareket yapmadım, sadece 75 den 2 k aldım yukarı vermek için almıştım. Hareket başlayınca, 86 (3k) ve 88 (3k) de satışlarım koydum (tavan beklemediğim için), 86 alındı 88 alınmadı. 81-82 den gidenlerin yarısını geri aldım. Dün maliyet 84 dü. şimdi daha aşağı indi. Az kar var. Yarın yukarı giderse kalacağım, aşağı gelirse alım yapabilirim. 10.000 tl sınırımı koruyarak işlem yapınca fazla stres olmuyor. Kazanç az risk az. Sayfada negatif algı yapanlar kaybolmuş, yarın aşağı olursa (ki ben beklemiyorum) geri gelirlerKalanlarla yarın yola devam ederiz inşallah. Ama dikkatli olmak ekran başında olmak gerekiyor. Milyon lotların döndüğüne bakmayın işlemlerin %80 karşılıklıdır emin olun.
Kafamdaki fiyat 60lı sayıların en büyüğü 0.69du gelmedi... Yarın için düşüncem yok.. Seyrine bakıcam
Arkadaşlar kazananların gözü aydın, hayırlı olsun. Ben de malların hepsini 0,84 den sattım ve göreli olarak fazla bir zararla aranızdan ayrıldım arkadaşlar. Aklımdaki soru: dün 0,76 dan hisse alıcısızken 14 m civarı alım neden yapıldı. Bu 14 milyon hisse satıldı mı, satıldıysa kaçtan satıldı ve nasıl karşılandı. Açıkçası bir gün önce hisse alıcısız olduğunda 0.76 dan 14 m işlem yapılmışken ve bugün 0,71 görülmüşken ben kademelerin bu kadar kolay kalkacağını beklemiyordum. Diğer bir soru; dün metro 0.799 ortalama ile 25.500 m satış yaptı ve bugün gönderilen bildirimde metronun 14.740.295 olan hissesinin 1.500.00 e düştüğünü gördük. Metro 0,799 ortalamalı 25,5 m satışı yapmışken ve tahta yapıcı Galip'ken, hisse 0,799 ortalamanın üzerine nasıl ve neden çıkar. Bu sorulara cevap veremediğim hisseden ayrıldım arkadaşlar. Muhtemelen işlemler karşılıklı yapılıyor ve arada olan ky'ye oluyor. Takipteyim ama, umarım hepiniz zararınızı çıkarır ve güzel bir karla ayrılırsınız. Herkese bol kazançlar, iyi akşamlar.
Yazdıklarım yatırım amaçlı kullanılamaz.
Eyvallah...
Yer İmleri