Sayfa 356/521 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 4168 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Özellikle investte,başka hisselerde zarar edenlerin ozgyo hissesini kurtuluş olarak görmesi çok yanlış,belki kazandırabilir ama kişisel fikrim bu hırsla hisseyi almamaları,normal şekilde alsa belki 3-5 kademe kâr etme şansı var ama millet tamamen 10 tl den gelmiş en az 2 ye 3 e çıkar düşüncesine kapılmış
    Galip veya patronda salakya size gelin borsada kaybettiğiniz paraları benden kazanın diyecekti..umarım ben yanılırımda hisse harbiden 5 tl ye gider..
    Operasyonla yukarı sürüldüğü gibi,
    Aşağı operasyon yapildiysa, o fiyatlara yürüyebilir. Deee yine bizi döker...

2. Vay anasını yaa.. yalan rüzgârı gibi şirkette pay sahibi olmuşum.. elimi seveyim şansımı seveyim...
    Ümitsizlik diyarına gitme, ümitler var.. Karanlığa meyletme, güneşler var… [Mevlana]

Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    1- Mart ve Nisan gibi yapılacak genel kurulda %1OO sermaye artışı kararı alınacak.

2- SPK ya müracaat edilecek. Onay çıkar.

3- Galip faktörü Özdeş Derici ailesinden intikam almak için onları bedelliye zorlar ve içinde patlatır.

4- Özderici ailesi bedelliye katılım sağlanması için fason haber yayarlar ki yatırımcılar bedelliye girmesi sağlansın.

5- Hisse bu arada 7O kuruş ile 86 kuruş arasında gidip gelir buralarda gezinir.

6- Eğer rüchanları Galip bey toplamak isterse o zaman oyun tekrar kurulur.

7- Çok karışık durumda olunup, 6 ay sıkışıp kalınabilinir.
    sermaye artışının genel kurulla ne alakası var bir izah edinde bizde anlayalım

4. Hisse bu fiyatlardayken bedelli yapılsa, kime ne fayda sağlar veya kime ne zarar verir. Onun da irdelenmesi lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    sermaye artışının genel kurulla ne alakası var bir izah edinde bizde anlayalım
    Ek Açıklamalar
    Şirketimizin 18.12.2018 tarihli 183 nolu Yönetim Kurulu Toplantısında ; müteakip sermaye artırımının yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına, gerekli işlemlerin yürütülmesi hususunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine, katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Diye yazmaktadır. Tamamını araştırıp okuyabilir siniz.

Ek Açıklamalar
    Şirketimizin 18.12.2018 tarihli 183 nolu Yönetim Kurulu Toplantısında ; müteakip sermaye artırımının yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına, gerekli işlemlerin yürütülmesi hususunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine, katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.

Diye yazmaktadır. Tamamını araştırıp okuyabilir siniz.
    karar kayıtl sermaye artışının spk.ca kabul edilmesi halinde genel kuruldan esas sözleşme değişikliği ile ilgilidir.
    bedelli artırımları özderici gayrimenkul yatırımda yönetim kurulu kararıyla yapılabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    karar kayıtl sermaye artışının spk.ca kabul edilmesi halinde genel kuruldan esas sözleşme değişikliği ile ilgilidir.
    bedelli artırımları özderici gayrimenkul yatırımda yönetim kurulu kararıyla yapılabilir.
    Açıkça yazıyor.
    Sizinle tartışacak değilim. Geçmiş sermaye artışlarına bakın lütfen.

Açıkça yazıyor.
    Sizinle tartışacak değilim. Geçmiş sermaye artışlarına bakın lütfen.
    ben tartışmak için yazmam kardeşim.siz daha önceki bedellilere bakın nasıl artırılmış.
    kayıtlı sermaye ve ödenmiş sermaye arasındaki farkı bilmiyrsanız ben ne yapayım.
    benim amacım bu frmda insanlara dğruyu açıklamaktır.
    sağlıkla kalın

Sayfa 356/521 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •