Sayfa 70/999 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

bugün faizleri uzun vadeli bağlamanın faydası olabilir ancak merkez bankası 31 mart dan önce faizleri bir kez daha pas geçerse yada düşürürse,işte o gün merkez bankası usd kurunu tutmak da zorlanacak dır diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    5 gunluk zorunlu bir ayriliktan sonra tekrar merhaba herkese..

Syg,
    Hoşgeldin Dudu. Sen ve Chucky bu forumun olmazsa olmazlarındansınız.

3. Dolara ve faize müshil vermişler galiba birazda gıda fiyatlarına verseler süper olur

4. anlasilan mb den avans bosuna cekilmedi

5. Herşeye rağmen % 20-22 iyi faiz küpü doldurmak lazım akarken...

Ya % 10-15 aralığına düşse naparız ?

6. 2007-2011 yılları arası bankalar kartel oluşturduğu için faizlerde ceza yemişti bu konu hakkında dava açan vs var mı aramızda bizde başvuralım mı mevduat için bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    2007-2011 yılları arası bankalar kartel oluşturduğu için faizlerde ceza yemişti bu konu hakkında dava açan vs var mı aramızda bizde başvuralım mı mevduat için bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    bu konu bankaların tepesinde duruyor. bizim iş yerinden takip edenler var.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    2007-2011 yılları arası bankalar kartel oluşturduğu için faizlerde ceza yemişti bu konu hakkında dava açan vs var mı aramızda bizde başvuralım mı mevduat için bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi
    Ahhh ne güzel günlermiş, kıymetini bilememişiz...Geçtim rekabet kurumunu, yargı kurumuna güven kalmamış...Demokrasinin olmazsa olmaz kıstası Kuvvetler ayrılığı ne alemde... Baskılayan kim...Rekabet Kurumunu atayan kim...Neyse... aha da ağzıma bant yapıştırdım, kollarımı da ileri uzatarak bileklerden üstüste koydum ve sessizce çekildim.

Sayfa 70/999 İlkİlk ... 2060686970717280120170570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •