Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
Sn taraftar
ilk yazınızdaki kırmızı hale getirdiğim bölüme istinaden
ikinci yazınızdaki düşünce birleşince
HENÜZ
SEÇİME 2 aydan fazla zaman varken GAPleri kapatacak bir düşüş
ilk düşüncenizi tersine çevirmez mi ?
sn.VOLBOR

ilk yorumumu ayın 17 sinde yazmıştım, endeks 96000 civarındaydı.Ben 97700 civarlarından bu C:1 atağının tamamlanıp biraz zamana yayılarak 102500 civarlarına seçin sürecine kadar devam edeceğini öngörmüştüm.

şimdi geldiğimiz noktada 87500 den başlayan bir itkisel C veya A/1 olmalı. ilk hedef 15000 puan yani 102500 fakat yükseliş xu30 ağırlıklı olduğundan genele yayılmadığından bist30 un çok daha az hedef marjı var, bugün yarın bitmesini bekliyorum saatlikteki 5.dalga uyumsuzlukları çok net. minimum 97500 ve daha altına bir geri çekilme olmalı.

A 100500 tepesi 7 haftada, B 87500 dibi 13 haftada alırken 3 haftada ideal hedefe yaklaşmamız, ya bu dalganın bölünerek tabiki bugün veya yarın başlayacak 87500 minimum düzeltmesini yaparak 1.618xA hedefine yürüyeceğini : 112000 , veya hut C atağının bittiğini düşündürecek.

Önümüzdeki hafta yaşanacak geri çekilmenin Şubat ayında bizi nerelere kadar savuracağını görüp değerlendirme yaparım kendi çapımda.

Bırakılan gaplar ise çok çok nadir olmakla birlikte genellikle kapanması beklenir, Nitekim DJI abd endekslerinde garanti, işc gibi amiral senetlerde yaşananlar hep doldu. elbette 92000 deki dolacaktır, belki şubat ayında belki başka zamanda

selametle