bedelliye girmemek icin ben ciktim. kalan arkadaþlara her daim bol kazanç dilerim
bedelliye girmemek icin ben ciktim. kalan arkadaþlara her daim bol kazanç dilerim
bedelli olsun bi bakarim yine tsopru.
sportif basari ile beraber
Bedelli her zaman kötü birþey deðildir doðru...
Þirket bedelliden gelecek para ile fabrikaya ek bina yapacak,üretimi arttýracaksa bu bedelli iyidir
Veya þirket bedelliden gelecek para ile son model makinalar alacak,verimliliði arttýracaksa bu bedelli iyidir
Veya þirket bedelliden gelecek para ile banka borçlarýný sýfýrlayacak,aðýr faiz yükünden kurtulacak,kar edecek noktaya gelecekse bu bedelli iyidir...
Peki Trabzonspor bedellisinden gelecek para ile ne yapýlacakmýþ?
Futbolcularýn maaþlarý/alacaklarý ödenecekmiþ
Bunun neresi yatýrým Allah aþkýna...?
Bunun neresi geri dönüþü olan yatýrým?
Bu futbolcularýn belki bazýlarý seneye kadroda bile olmayacak....
Sizin verdiðiniz para da o futbolcuyla uçup gidecek...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Mevcut halleri ile sportiflerde bedelliyi savunanlarda ve/veya Trabzonspor bedellisini savunanlarda önce cehalet ,sonra art niyet ararým..
NET...
saygýlar/baþarýlar
Birde bu konularda BÝMER/CÝMER e umut baðlamaktan vazgeçin artýk
Çoktaannnnn SPK ile görüþülüp gerekli onaylar alýndýktan sonra açýklanmýþtýr kamuoyuna dünkü bedelli kararý...
Sanki bu ülkede yaþamýyorsunuz,sanki devletin iþleyiþini bilmiyorsunuz...?
Yapýn þikayetinizi itirazým yok ama insanlarý burda Cimer den olumlu sonuçlar çýkacaðýna dair umutlandýrmayýn...
Bu süreçlerin hepsi GS ve Fener bedellilerindede yaþandý ama hiç bir sonuç alýnamadý...
Aksine büyük hissedar nakit para koyarak þirketin sermayesini/finansal yapýsýný güçlendiriyor diðer madalya verir Trabzonspor derneðine...
saygýlar/baþarýlar
erdem06 deðerli bilgi ve açýklamalarýnýz için teþekkür ederim. Allah razý olsun.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri