Sayfa 97/999 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Mersinde "Göçtü" restoran'ı tavsiye ederim. Külbastısı şahane.. Servis de güzel fiyat/performans ideal. Sahilde Hilton oteline çok yakın.
    Not : 3 yıldır gitmedim !!! Umarım aynı kalite devam ediyordur...

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Su somestre tatili bi bitsin, okullar acilsin, otellerdeki cocuk sesi kesilsin, fiyatlar yine dussun, beni Istanbul'da tutamazsiniz..
    Kapadokya bolgesinde bir cave (magara) otel arastiriyorum. Oraya hic gitmedim, mevsimi ne zamandir bilmiyorum, ama merak ediyorum o bolgeyi.. Yukseklik korkum da var, balona da binmem lazim.
    Oradan cikar Mersin'e inerim, hava ilimandir orada, guzel ciger sis yapiyollar, en son 2003 gitmis yemistim, sicak sicak getiriyollar, masanin uzeri once garniturlerle doldurulur, ona para da almiyorlar. Sonra sisler gelir, yufka ekmegin arasina cekerim, biras da sumakli sogan koyarim, offf.
    Sonra cikar sahilde yururum hava gunesli ise..
    Bir kac gun sonra kiyi kiyi Alanya'ya dogru yola cikarim. Sahil yolu cok virajli ama manzara enfes idi. 400km yolu domatis yuklu kamyonlarin arkasinda 7 saatte alabilmistim ama cok da keyifli idi.
    Antalya'da bati tarafini severim. Cirali Adrasan cok hosuma gider..
    Bir temmuz sicaginda Ulupinar'da derede serinlemistim.
    Sonra oradan cikar kiyi kiyi veya iceriden Afyon'a gelir Orucoglu'nda 3 gun makak maymunlari gibi acik hava jakuzisinde/havuzunda otururum, etlerimi, kemiklerimi isitirim.
    Afyon kaymagini yerim. Numan usta'da ogle yemekleri, Asci Bacaksiz'da tandir..
    Onerilerinizi beklerim ozellikle Kapadokya konusunda..
    Syg,
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ben bu yaz alanyada tatil yapmıştım mersin sahil yolundan gittim aracımla. 2 yerde dağ virajları var.gerçekten çok keyifli arac sürmek o virajlarda. 3.4 saatte alıyorsun mersinden alanyayı. 4.5 tünel açıılmış. duble yollar var. eskisi gibi değil o yollar artık.
    Bende gecen yaz Adana - Alanya yaptim araba ile.

Eskiden cok kotu idi, simdi eskiye nazaran gayet iyi

Hala belli bir aralik var yapilmasi gereken

Otomatik araba vardi bende, rahatti o virajlarda surmek

Manuel olsaydi cok yorucu olurdu

3. Kapadokya çok büyük bir arazi üzerine dağıldığından dolayı kondisyonunuz çok iyi olmalı gezerken...Açık havada gezeceğiniz için de havanın ne üşütecek ne de terletecek durumda olmaması lazım...Ben mayıs ayında gezmiştim...Çok keyifliydi...İyi bir spor ayakkabısı lazım...Bisiklet yaka t-shirtler ve şort ile gezebilmiştim...Ihlara vadisi, Derinkuyu yeraltı şehri en etkilendiğim yerlerdi...Ama genel olarak her yer şahane...(zelve, Avanos, Ürgüp, Göreme, Uçhisar...)...Şaraplarını da tavsiye ederim...

Kışın da beyaz örtülerle deneyimlemek isterdim doğrusu manzara için...

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Kapadokya çok büyük bir arazi üzerine dağıldığından dolayı kondisyonunuz çok iyi olmalı gezerken...Açık havada gezeceğiniz için de havanın ne üşütecek ne de terletecek durumda olmaması lazım...Ben mayıs ayında gezmiştim...Çok keyifliydi...İyi bir spor ayakkabısı lazım...Bisiklet yaka t-shirtler ve şort ile gezebilmiştim...Ihlara vadisi, Derinkuyu yeraltı şehri en etkilendiğim yerlerdi...Ama genel olarak her yer şahane...(zelve, Avanos, Ürgüp, Göreme, Uçhisar...)...Şaraplarını da tavsiye ederim...

Kışın da beyaz örtülerle deneyimlemek isterdim doğrusu manzara için...
    Bende eylul ayinda gitmistim. O zaman Turist krizi vardi, bombostu.

Cok guzel vakit gecirdim. Saraplari guzel, testi kebabi harikaydi

Kisin bende gitmek isterim. Kismet!

5. Evet kalabalık olmayan bir zamanı yakalamak ta önemli...

6. Hazır okullar tatil iken fırsatdan istifade yurtdışına gideyim dedim .Manzara aynen şöyle ;
    Havalimanı araç otoparkları full nerdeyse yer yoktu Ankarada.İstanbulda Atatürkde ise durum aşırı bir kalabalık ve nufusun yarısı Arap turist diğer yarısı Türkler .Avrupalı tip nerdeyse çok az ..
    Hani nerde bu kriz ?Teğetmi geçti yine bize dedirtiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Bu devirde hele ki yılbaşı, sömestr tatili ve bayramlarda yurtiçi-yurtdışı tatili yapabilenlere helal olsun...İyi para kazanıyorlar demekki...Zaten çok pahalı olan fiyatlar bu dönemlerde çok daha pahalı oluyorlar...Bir de kalabalığı ve eziyeti cabası...

Ben hiçbir zaman tercih etmiyorum bu dönemleri özellikle...Bu özel dönemlerde İstanbulda zaman geçirmek daha iyi bence ama hakkını vererek...Şehri gezerek heryerini...

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Su somestre tatili bi bitsin, okullar acilsin, otellerdeki cocuk sesi kesilsin, fiyatlar yine dussun, beni Istanbul'da tutamazsiniz..
    Kapadokya bolgesinde bir cave (magara) otel arastiriyorum. Oraya hic gitmedim, mevsimi ne zamandir bilmiyorum, ama merak ediyorum o bolgeyi.. Yukseklik korkum da var, balona da binmem lazim.
    Oradan cikar Mersin'e inerim, hava ilimandir orada, guzel ciger sis yapiyollar, en son 2003 gitmis yemistim, sicak sicak getiriyollar, masanin uzeri once garniturlerle doldurulur, ona para da almiyorlar. Sonra sisler gelir, yufka ekmegin arasina cekerim, biras da sumakli sogan koyarim, offf.
    Sonra cikar sahilde yururum hava gunesli ise..
    Bir kac gun sonra kiyi kiyi Alanya'ya dogru yola cikarim. Sahil yolu cok virajli ama manzara enfes idi. 400km yolu domatis yuklu kamyonlarin arkasinda 7 saatte alabilmistim ama cok da keyifli idi.
    Antalya'da bati tarafini severim. Cirali Adrasan cok hosuma gider..
    Bir temmuz sicaginda Ulupinar'da derede serinlemistim.
    Sonra oradan cikar kiyi kiyi veya iceriden Afyon'a gelir Orucoglu'nda 3 gun makak maymunlari gibi acik hava jakuzisinde/havuzunda otururum, etlerimi, kemiklerimi isitirim.
    Afyon kaymagini yerim. Numan usta'da ogle yemekleri, Asci Bacaksiz'da tandir..
    Onerilerinizi beklerim ozellikle Kapadokya konusunda..
    Syg,
    Dudu pazarda fiyatlar uçtu diye haftalardır gitmiyorum diyorsun. Diğer taraftan su gibi para harcama eğilimindesin. Velhasıl zengin inanların davranışlarına akıl sır ermiyor. Bu arada bir de araya Kanada yı sıkıştır olsun bitsin

Sayfa 97/999 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •