Originally Posted by human01 Dedim size biz dolarcilara laf sokmadan biraz daha bekleyin diye [emoji23][emoji23][emoji23] MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi ben gene patlıcanı hazırlayayım
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 ben gene patlıcanı hazırlayayım patlıcan yeterli olmamış bence daha işlevli bişey lazım
Originally Posted by erman07 patlıcan yeterli olmamış bence daha işlevli bişey lazım Ortadakinin işlevi nasıl.. images%20(1).jpg
Originally Posted by ayhan53 ben gene patlıcanı hazırlayayım KEMER patlıcan olsun ortalık neşelensin... 15 tl lik olsun...
Originally Posted by human01 Kilosundan haberin yok galiba...başkan nimete yazık. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi dolma yapsın ne diye ziyan etsin
Originally Posted by human01 Kilosundan haberin yok galiba...başkan nimete yazık. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sanırım bu kez harbisi geliyor..
Originally Posted by epikurus Sanırım bu kez harbisi geliyor.. Şiiit...provike etmeyelim ortamı..... MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Forum Rules
Yer İmleri