Sayfa 17/241 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon
Arama sonucu : 1925 madde; 129 - 136 arası.

Konu: VIOP Spekülasyonu

1. Kafanızda bir oyun şablonu olsun ve buna uyun. Her an işlem yapmak için hazır hissetmeyin, şablon hareketi yaşanıyor mu, sorusunu sorun.

Her türlü karmaşaya, kaosa atılmayın; sadece malum şablona uyacaksın.

Şablon puan, getiri ve para demektir.

Şablon harici işlem gereksiz kahramanlıktır.

Bir gün gerekli çalışma yapılamıyorsa o gün hiç işlem yapmayın.

Gelişigüzel işlem yapmak sürekli yanıltabilir. İşlem başlatmak için potansiyel bir fırsat gerekiyor. İhtiyacımız olan soyut değil, somut potansiyel fırsatlardır.

Koruyun kendinizi.
    Son düzenleme : High Voltage; 22-04-2017 saat: 19:35.

2. Dışarıda idim yeni açtım. 114.750 seviyesinden itibaren düşüşe oynamak gerekiyordu, fakat yataylaşma var. 114.350 aşağıya kırılmadığı için düşüşe oynama fikri onaylanamadı, genel kabul görmedi.

Yataylaşma durumunu izliyoruz.

114.350 aşağıya kırılırsa düşüşe oynamak ilk düşüncem olacak.

Fiyat düşerken aksi yönde oynamak en büyük hatadır, yükselirken de tersi hata olur.

Kararlarım beni yanıltmaz diye umuyorum.

Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    114.350 aşağıya kırılırsa düşüşe oynamak ilk düşüncem olacak.
    Fiyat düşerken aksi yönde oynamak en büyük hatadır, yükselirken de tersi hata olur.
    Kararlarım beni yanıltmaz diye umuyorum.
    Hocam 114.350 Rakamını nasıl bulunduğu konusunda boş zamanlarda anlatabilirmisiniz ?
    ben bir bar belirleyip onun alt noktasından yatay DESTEK ÇİZGİSİ DİYE çekiyorum yanlış mı ?

4. Yukarıya doğru hareket henüz tamamlanmamış görünüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Hocam 114.350 Rakamını nasıl bulunduğu konusunda boş zamanlarda anlatabilirmisiniz ?
    ben bir bar belirleyip onun alt noktasından yatay DESTEK ÇİZGİSİ DİYE çekiyorum yanlış mı ?

Yanlış, duruma göre bakıyorum. Düşüşe oyna sinyalini gördükten sonra düşüşe oynamaya başlarım. Ayrıca duruma göre bir onay noktası belirlerim. Genellikle onaylar.

6. Piyasa ilk yukarıya hareketin ardından bir reaksiyon yaptı ve tekrar yukarıya yöneldi, demek ki ilk hareket yarım kalıp yükselişi tamamlamamış.

Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    Yanlış, duruma göre bakıyorum. Düşüşe oyna sinyalini gördükten sonra düşüşe oynamaya başlarım. Ayrıca duruma göre bir onay noktası belirlerim. Genellikle onaylar.
    Haklısınız 12 dakika ayarladığım Grafikte ayın 19 unda bir düşüş mü silkeleme mi şu an daha iyi anlamış olmalıyız Bu grafikte yükselişe DEVAM şeklinde algılamak

Endeks tarihi zirveyi geçti patlıyor çatlıyor ...

8. 114.850 kararlılıkla yukarıya aşılamazsa biraz aşağıya gelebiliriz. Kararlılık, inatçılık önemli.

Sayfa 17/241 İlkİlk ... 715161718192767117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •