Sayfa 390/521 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 4163 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    1.15 e set kurup 1.16 dan veriyorlar sanki. Çözülme mi olacak acaba aniden...

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1.15 e set kurup vereni almasınlar, aniden tavana doğru rokette olabilir gıbı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    1.15 e set kurup vereni almasınlar, aniden tavana doğru rokette olabilir gıbı..
    Olabilir tabii ki...

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by icihan Yazıyı Oku
    seni engelledim ama sistem yine de mesajları gösteriyor.

ben kimseyi zorluyorlar demedim

cümlenin sonuna YTD yazmak seni sadece kanunen koruyabilir

"sebep" olduğun olursa vicdanını koruyamaz..

bu da benim fikirlerim tabi..
    Beni Engelledin mi ayy çok üzüldüm,ne olursun beni engelleme yazılarımı oku lütfeen
    Engeli kaldır ama yapma böyle küserim bakk

4.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Yav senin gibi paranoyay bağlayan insanlar sudan nem kapar ve her yorumu kendi üzerine alınır yada her yoruma cevap yazma hissi duyar
    Kardeş millet tavanda olacak der,tabanda olacak der,biz sattık diye o sat diyenlere vebal aldınız mı diyelim?
    Çocuk gibi iş yapmayın binlerce yl tlik işlemler yapıyoruz kimse kimseye inanmazda inanmak zorundada değil şu vebal işlerini bırakın
    Benide engelle senin çocukça yorumlarını görmek istemiyorum
    Sn tiger, bunlar z kuşağı hemen ağızlarına bal sürülsün istiyorlar.
    Alırlar satarlar sonra suçlu ararlar.yolacaksın böyle kazları
    Acımayacaksın.tabandan alırlar sonra bir taban daha yerler,tavandan alırlar taban yerler.uyarmak suç onları o yüzden uyarmayacaksın bırakacaksın bulanık suda avlansınlar

5. Ne salladı be.

6. Hunter spek çok konuşuyon herkesin aklı var...sakin kardeş bu hissede ky cı çok az zate maliyetine gelende korkudan satıyor...milyon lotlar dönen hissede adamlar 20 bin lot a kadar elinde lot olana bakmıyorlar bile...zararda olanlar için kar yazmaları tek temennim...

SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by altayfrt Yazıyı Oku
    Hunter spek çok konuşuyon herkesin aklı var...sakin kardeş bu hissede ky cı çok az zate maliyetine gelende korkudan satıyor...milyon lotlar dönen hissede adamlar 20 bin lot a kadar elinde lot olana bakmıyorlar bile...zararda olanlar için kar yazmaları tek temennim...

Öyle mi zannediyorsunuz ya da algı mı yapıyorsunuz.İşlemlerin çoğu kendi aralarında cep to cep.bunu usta borsacılar yutmuyor acemiler inanır ancak.
    10bin üstünde lot sokanı en az üç beş kafemede nasıl eziyorlar inanmayan denesin.al ya da sat demiyorum.her iki tarafa meyilli olan bir durumda şuan kağıt.

8.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Öyle mi zannediyorsunuz ya da algı mı yapıyorsunuz.İşlemlerin çoğu kendi aralarında cep to cep.bunu usta borsacılar yutmuyor acemiler inanır ancak.
    10bin üstünde lot sokanı en az üç beş kafemede nasıl eziyorlar inanmayan denesin.al ya da sat demiyorum.her iki tarafa meyilli olan bir durumda şuan kağıt.
    Kardeş yolun açık olsun...kafa kurcalama...sakin

Sayfa 390/521 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •