Beklemeye alınmış tekrar genel kurul da götirüşüleçekmiş
SM-J500FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklemeye alınmış tekrar genel kurul da götirüşüleçekmiş
İhale teklifindende ses yok
Aylık bir alıcı satıcı bilgisi verebilecek olan var mı.
Bu hafta sonu biraz Doğtaş Kelebek hissesine baktım. Şirket 2016 yılını 39 milyon lira zararla kapatmış. Öz sermaye 26 milyon lira. Ama son 1-2 ayda kağıdı 1.5'lerden 2.9'lara kadar taşıdılar. Piyasa değeri 600 milyon liraya geldi. (Defter değerinin tam 23 katı) Yani diyeceğim bir kağıdın gitmesi için tabii finansal temellerinin sağlam olması önemli ama kağıdı sürükleyecek bir oyuncunun olması daha önemli gibi görünüyor. SAYAS da hem yurtdışındaki operasyonları hem de aldığı ihaleler ile hikayesi olan bir şirket. Son dönemde yatırımcılarını baya üzdü ama ümitsiz olmayalım diye düşünüyorum. Sabırla beklemeye devam. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi kişisel düşüncelerimdir.
Say Reklamın temel verileri düzeldiği ve faaliyetleri arttığı sürece yazdıklarınızın olmaması için hiç bir sebep yok. Bize düşen en büyük görev mecbur kalmadıkça ve temel veriler daha kötüye gitmedikçe ki inşallah en kötü senaryo geride kaldı, tek bir lot bile satmamak ve sabırla beklemek. Y.T.D.
İlk çeyrek bilanço ve ihaleler çok önemli bence.. Ytd
Dediğiniz gibi mecbur kalmadıkça malımıza sahip çıkmamız gerekir. Ben şirketin gerçekten profesyonel ellerde olduğunu düşünüyorum. Özellikle yılbaşından bu yana 5-6 tane aracı kurumdan istikrarlı bir şekilde mal alındı. 93bine gelmiş endekste kağıt hala 1.50-1.51'de ise bırakalım onlar düşünsünasla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri