Sayfa 145/999 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    2019 yılındayız abi
    birde şoyle hesaplayın .mevduattan ne aldık 2010 dan beri.enflasyon ne kar .aradaki fark ne ?

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    4-5 gündür yurtdışındayım.Phuket tarafı.Malum Turistik bir yer ve ingilizi,arabı,çinlisi ,amerikalısı rusu dahil bir çok kişi ile tanıştık oturduk sohbet ettik ..
    İçerde durum kötü gözüküyor bende dahil hergün ne olacak bu ülke diyorum ancak burdaki insanlara bizim ülke size dışardan nasıl gözüküyor ne düşünüyorsunuz dediğim zaman aldığım nerdeyse tüm cevaplar gurur verici idi .Hızlı gelişen ülke,güçlü ülke,büyük devlet diyenleri duymak ilginçdi .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ziyaaaaaaaaaaaaaaa.

3.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    2010 da 7 gun hersey dahil 1000 tl ye gittigım voyaga turkbuk 7000 diyor şimdi.iyiki gitmişiz o zamanlar Tatıl fiyatları uctu...bu fiyata kimse gitmez.yurtdısı daha avantajlı.
    Herşeyin fiyatı uçtu.

Ama tuik diyorki 2010 yılındaki 1.000 TL nin alım gücüne şu anda 2.263 TL ile ulaşabilirsiniz.

2010 yılından bu yana parasını mevduatta enflasyona eşit değerlendiren birinin 1.000TL'si şu an 2.263TL olmuş.

Enflasyona eşit faizi dahi alamıyoruz. Tasarruf yapmaya gerek var mı? Harcayalım gitsin. İleride yapamadıklarımızla kalabiliriz.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

yalnız bu oteller bize ayrı rusa ayrı fiyat cekiyor olabilirler.gelmesin diyorlar bize.aynı masada 10 cesit fiyat olabiliyor.acaba yurdısı ınternet sitesinden tatil alınabiliyormu?

5.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    birde şoyle hesaplayın .mevduattan ne aldık 2010 dan beri.enflasyon ne kar .aradaki fark ne ?
    Merhaba blue70,

lüks hotel konusunda epey meraklıyımdır,

belek voyage, maxx royal, sueno deluxe gibi yeni resort olacak, sahili kum olacak, herşey dahil olacak

bu kriterler ile dünyaya baktığımızda, bunlara uyan

maldivler, şeyşeller, dubai, turks and caicos var

buralar belek resortlar ile aynı fiyatta hatta dubai geçiyor bile fiyatta

AMA uçak işi bozuyor 4-5 bin lira uçak masrafı çıkıyor ek olarak, maldivler ve şeyşeller için.

---

puntacana, varadero'da hoteller belek e göre ucuz ama belek'in yemek kalitesi, hotel kalitesi, yenilenmiş bina yok

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    yalnız bu oteller bize ayrı rusa ayrı fiyat cekiyor olabilirler.gelmesin diyorlar bize.aynı masada 10 cesit fiyat olabiliyor.acaba yurdısı ınternet sitesinden tatil alınabiliyormu?
    Türkler rusya ve avrupalı yabancılara göre aynı şartlarda.ki tatil için 2.3 kat fazlasını ödüyor.

Yani demem oki biz türklerin zerre değeri yok bu ülkede. neymiş efendim amaç döviz girişiymiş. ondan ucuz muş onlara. lan bizimki para değilmi. o zaman dolar ile ödeme yapalım aynı şartlarda. yok olmazz siz türksünüz diyorlar. hele birde turizim bakanı var geçenlerde çıkmış diyorki kış turizimmi için ücretleriniz çok ucuz zam yapın diyor otellere. ve bu bakan Est turun sahibi aynı zamanda.

o kadar yol çekilmez sıcakta...ben ucuz bulursam giderim erken rezervasyon.ama fiyatlar uctu.istanbulda tatil daha ucuza gelir.
    yeni havalimanıda çok ters .nasıl gidicez oraya....giden varmı servisle?

8.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    phuket dedilerde içim cız etti
    yıl 2008 neredeyse yeni yeni keşfediliyor burası
    dolarları cebime koydum 100 doları gören önümüzde eğiliyodu.1 lira 28 baht felan ediyodu sanırsam
    yok böyle bi cennet dedim.heryer sudan ucuz.
    1 ay kaldım yedim içtim gezdim çok cüzzi bir para harcanıştım.
    eeee dile kolay şimdi neredeyse 6 katı değer yitirmiş paramız.
    herşey ateş pahası işin kötü tarafı artık tüm insanlar biliyor burayı.ne günlerdi o günler.nerden nereyeeee
    Çok tehlikeli adamlar var bu başlıkta... Demek eğiliyorlardı

Sayfa 145/999 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •