Originally Posted by
mertkucukuncu
Öncelikle bu durumu azami olarak herkese karşı uygulamanızı tahminimce bir küçüğünüz olarak tavsiye ederim haddim olmaz ama, çünkü hergün foruma girdiğimde gerçekten insanlarla luzumsuz yere tartışmanızdan ve kavga etmenizden sıkıldım, Haluk bilginerin sözde bir ablasıyla doğu bölgesi veya nevşehirdi yanlış hatırlamıyorum taş bir otel işletmecisi olarak çektiği bir filmi vardı, orda ablasına karşı 'sen ağzını açtıkça irkiliyorum' diyordu, gerçekten aynısını hissediyorum ve yazı yazamıyorum.
Hatta şuan size sorsam mevduatınız varmı (Bakın altını çiziyorum paranız varmı demiyorum mevduatınız varmı diyorum) desem belkide yoktur bile ama başlığımıza gelip bir bahriye bir duduya şaş kaza yazarsam birde bana ve nicelerine sataşıp duruyorsunuz, tek lafımızla kimi zaman bizi faşist, kimi zaman kapitalist ilan ediyorsunuz kimi zaman ise birden sağ muhafazakar oluyorum. Küçüklüğümde konservatuar mezunu bir ingilizce öğretmenim tiyatronun çok güzel birşey olduğunu her role bürünebildiğini söylüyordu, sayenizde her yazımdan sonra başka bir insan oluyorum, konservatuar ihtisasına ermiş kadar oldum sağolun.
Lütfen insanların tek cümleleri üzerinden derinliğini, kastetmek istediklerini, düşüncelerini bilmeden boş yere yargısız infaz yapıpta forumun tadını kaçırmayın,
Aynı şekilde size ailenizle hep beraber sağlıklı yaşlar,uzun ömür ve bol şans ve bol kazanç diliyorum.
Saygılar/başarılar.
O film cok hosuma gitmisti.
Adi "Kis Uykusu" idi.
Yonetmeni de Nuri Bilge Ceylan
Tengri bana da bulasmasin baska bir sey istemem Allah'dan 
Mumkunse beni yok kabul etsin.
De da eklerini ayirmaktan aciz, kalkmis benim turkce bilgime laf ediyor.
Gitse bu basliktan cok daha iyi olur tabii.
Ama o goz yok onda.
Kapidan kovuyorsun, bacadan giriyor.
Benim red listemde ama yetmiyor.
Sn. Rxpu da artik bu nedenle yazmiyor sanirim.
Boyle devam ederse ben de yazmamayi dusunuyorum ciddi olarak.
Syg,
Son düzenleme : Dudu; 31-01-2019 saat: 09:09.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri