Sayfa 343/882 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Kagida girdiklerinde oyle olmuyor isde. 3 gün önce Ostim vardi adamlar elimizden asagi yukari yaparak korkuttular aldiler. Bi anda %15 yaptirdilar. Arkadan bakakaldik. Aradaki dende mutlaka korunur diger kagitlarla. Çünki siritmaya basladi artik.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    Kagida girdiklerinde oyle olmuyor isde. 3 gün önce Ostim vardi adamlar elimizden asagi yukari yaparak korkuttular aldiler. Bi anda %15 yaptirdilar. Arkadan bakakaldik. Aradaki dende mutlaka korunur diger kagitlarla. Çünki siritmaya basladi artik.

bu hisse ky tarafından farkedilmiş değil...niye değil hisse yatayda gidiyor bunaltıcı hareketler yapıyor ky için ters....bu hissenin hareketleri çok sert gitti mi % 50 rahat gider nasıl gittiğini anlamazsın....her hissenin tarzı var.....

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu hisse ky tarafından farkedilmiş değil...niye değil hisse yatayda gidiyor bunaltıcı hareketler yapıyor ky için ters....bu hissenin hareketleri çok sert gitti mi % 50 rahat gider nasıl gittiğini anlamazsın....her hissenin tarzı var.....
    Berkosanla ilgili aydinlattigin icin tesekkurler Bu kagit benim askim dedigim ve 25 yildir aldigim hisseler icinde en cok begendigim ve son 1.5 yildir 1 koyup 3 aldigim bi sirket. Duserkende kazandim. Cikarkende. Yeterki alip satmayi, satip almayi bil. Su an aliyorum haaa.

4. Umut tacirleri

Alıntı Originally Posted by meyyyyy Yazıyı Oku
    herşey boş brksn coşşş az filan kalmadı en son biri az kaldı dediğinde 1 ay geçti endeks dönecek brksn yerinde umut değil gerçekler 1.70 1.80 aralığında grafik filan dinlemeden gider geliriz

sne-lx1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    uzun süredir takip ediyorum dediğin doğru umut fakirin ekmeği olduğundan uçacak kaçacak falan diye umut dağıtılıyor bu kağıt çok zor gider

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Ben %50 gittigini görmedim nasıl oluyor o biz hep gün içi cık akşama düşüş görüyoruz. Berkosan ileride cıkar ama yakın zamanda tahmin etmiyorum. Çünkü ispanya da fabrika acıkladı, 3.8 ml kar acıkladı birde üstüne Amerika şirket işi acıkladı ama kağıt hala aynı yerinde üstelik borsa 87 binden 106 bine dayandı. Sizler almasanız zaten kağıt 1.50 rahat görürdü diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Mavi20 Yazıyı Oku
    Ben %50 gittigini görmedim nasıl oluyor o biz hep gün içi cık akşama düşüş görüyoruz. Berkosan ileride cıkar ama yakın zamanda tahmin etmiyorum. Çünkü ispanya da fabrika acıkladı, 3.8 ml kar acıkladı birde üstüne Amerika şirket işi acıkladı ama kağıt hala aynı yerinde üstelik borsa 87 binden 106 bine dayandı. Sizler almasanız zaten kağıt 1.50 rahat görürdü diye düşünüyorum.
    kısa vade para kazanmak için trend net olmalı....ben kısa vade için girmedim....hisse yükseliş trendinde değil zaten...başını dolandırıyor....

7. Hissede 1.74 1.75 den mal dagıtılıyor haberınız olsun belkı yuzde 5 gider daha fazlası umut tacirliği bence

8.  Alıntı Originally Posted by İSTANBUL YAKLAŞIMI Yazıyı Oku
    Hissede 1.74 1.75 den mal dagıtılıyor haberınız olsun belkı yuzde 5 gider daha fazlası umut tacirliği bence
    Bu hisse nisan ayından beri geri gelmiş birkaç deneme yapmış ama hemen geldiği rakamlara dönmüştür ne fabrika nede Amerika daki şirket ilaç olamadı ve daha uzun sürede 1.70 1.80 arası gider gelir günlük ve ani çıkışlar kimseyi kandırmasın oda açıkça gel gel demek biliyorsunuz, ytd değildir

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 343/882 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •