Sayfa 165/999 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Zam var zam var...AVRASYA 23.30 dan 32.10 TL ye çıktı !!! % kaç yapıyor ?

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Küçük beyimiz rahatsız mı oldu?
    Oteller den bahsedelim
    Kredi kartlarının cins ve işlevlerinin en gereksiz ayrıntısına kadar söz edelim
    Yırtdışında nerede tatil yapılır? bahsedelim amma,lakin ve fakat geniş toplum kesimlerinin yaşadığı sıkıntıdan bahsetmeyelim
    Zamlardan bahsetmeyelim öyle mi?
    Yok öyle yağma Hasan ın böreği....
    Kimse bahsetmese ben bahsederim....

saygılar/başarılar
    Tengri sende dududan fırçayı yiyip yiyip gelip bana sarıyosun ..
    Zevkli konular konuşalım arada zam haberleri baymadımı artık .Bilinen şeyleri tekrar etmeyelim demek istedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bankalar mevduata verdikleri faizi dibe indirdikten sonra Merkez %24 yapsa ne olur ,%30 yapsa ne olur.Ben doların dip yaptığı bu günlerde dudu ya katiliyor ve TL ilüzyondur diyorum.Portföyde de %40 olan USD oranini %60 a cekecegim eger faizler boyle duser ve Subat ortasinda dolar hala bugunku gibi alım fırsatı verirse.1 milyon liram seneye 1,200 olacagina 100 bin dolarim seneyede 100 bin dolar olsun

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Bankalar mevduata verdikleri faizi dibe indirdikten sonra Merkez %24 yapsa ne olur ,%30 yapsa ne olur.Ben doların dip yaptığı bu günlerde dudu ya katiliyor ve TL ilüzyondur diyorum.Portföyde de %40 olan USD oranini %60 a cekecegim eger faizler boyle duser ve Subat ortasinda dolar hala bugunku gibi alım fırsatı verirse.1 milyon liram seneye 1,200 olacagina 100 bin dolarim seneyede 100 bin dolar olsun

kesinlikle politika faizinin hiç bir fonksiyonu yok süs olarak uzaktan göze hoş geliyor sadece belki yabancılar için bir gösterge olarak görülebilir ama yerli için hiç bir anlam ifade etmiyor

5.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Tengri sende dududan fırçayı yiyip yiyip gelip bana sarıyosun ..
    Zevkli konular konuşalım arada zam haberleri baymadımı artık .Bilinen şeyleri tekrar etmeyelim demek istedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Size karşı maksadını aşan bir ifadem olmuşsa özür dilerim
    Maksadım sizi kırmak değildi
    Bana Dudu veya bir başkası fırça atabilir,kimse ile tartışmalarımı kişiselleştirmem...
    Bunlara takılmam amaaaa kim başlıkta liboş/içiboş söylemler yaparsa aslan kesilirim karşısında...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Bankalar mevduata verdikleri faizi dibe indirdikten sonra Merkez %24 yapsa ne olur ,%30 yapsa ne olur.Ben doların dip yaptığı bu günlerde dudu ya katiliyor ve TL ilüzyondur diyorum.Portföyde de %40 olan USD oranini %60 a cekecegim eger faizler boyle duser ve Subat ortasinda dolar hala bugunku gibi alım fırsatı verirse.1 milyon liram seneye 1,200 olacagina 100 bin dolarim seneyede 100 bin dolar olsun

Kelimenin tam anlamıyla bence de 100.000 dolarım seneye 100.000 dolar olsun yeter. Ben paramın tamamı ile alacağım böyle giderse. Kararım kesin değil. Bekleyeceğim.

7. 2 yıllık gösterge tahvil faizi % 18.11...

TR 2 YILLIK TAHVİL 18,11 18,28 -0,93 18,11 18,11

TR 5 YILLIK TAHVİL 15,41 16,18 -4,76 15,41 15,36

TR 10 YILLIK TAHVİL 14,30 14,91 -4,09 14,46 14,27

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Zam var zam var...AVRASYA 23.30 dan 32.10 TL ye çıktı !!! % kaç yapıyor ?
    bence para değil...ataköyde yeni yapılan projelerde ev fiyatları 5 trilyon üstü...30 tl para deil onlar için...

avrasya tüneli projesi zaten zenginlere yönelik proje...halk metrobüse binicek...3 cocuk yap, wcde otururken fenerbahçeyi düşün sonra metrobüs

Sayfa 165/999 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •