Sayfa 464/954 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. İşte bu hayırlı olsun ortaklar .
    En az tahminimce iki tavanı Olabilir
    Olağanüstü bir bilanço
    Ytd.

2. DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI 660926000

https://www.matriksdata.com/website/...silik-ayrilmis

3.  Alıntı Originally Posted by Sibernetik1 Yazıyı Oku
    İşte bu hayırlı olsun ortaklar .
    Olağanüstü bir bilanço
    Ytd.
    Hayal kurma normal beklenen rakamlar geldi

SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Sibernetik1 Yazıyı Oku
    İşte bu hayırlı olsun ortaklar .
    Olağanüstü bir bilanço
    Ytd.
    Sayın sibernetik çok iyimsersiniz ... ben yine de inşallah olur diyorum... çünkü diğer bilançolarında tepkisiz kaldığını burada bulunan herkes gördü... ytd.. umarım herkesin yüzü güler... çünkü artık gına geldi...

5.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    bide işgyo yüzde 5 var orada kaldı korkudan***
    Sayın propolis neredsiniz özledim abicim... vallahi çok doğru konuşuyormuşsun biz seninle dalga geçtik söylediklerini kulak ardı ettik... ben kendi adıma sizden özür diliyorum... sizin engin tecrübeleriniz var... bende yıllardır tskb alır satarım.. 2015 ten beri bütün temettülerini aldım... ama bu sefer işler tersine gitti... yorumlarınızı bizden esirgemeyiniz.. iyi geceler .. sağlıcakla...

6.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    sevgili dentist kumpasa gelme kardeşim..bunlar sandık sandık yumurtacılar..**??
    aynı işfinansta yaptılar yıllarca..orayı incele derim ..zaten **bekliyo orası**açılacak bi gün.**
    şimdi aynı ekip burada ..ince* özince** ve havarileri...dünyada hiç bir şirket hisse paylarının tek elden ele geçirilmesine müsade etmez..**hele bide cebine teemeemmtüü yü koyup git beleş fiyat zaten tam beleşe al demez.**işfinansın yüzde 30 gibisi el değişti hemde borsadan***özince ince *ekibi görmediler duymadılar***
    şimdi ana şirket tskb de..yine ince özince ekibi burada.****herkes***izliyo komediyi....nu tetikçilerde yazsın boşver tıka kulağı zamanı gelişnce herkes görecek elbette...
    çok doğru söylüyorsunuz... gerçekten komedi... ve olanlar akla ve mantığa sığmıyor.. teknik var işlem var analizler her şey yukarı gösteriyor.. kar olumlu herşey olumlu ama fiyat yerlerde geberiyor.... ytd...

7. Ozet hısse ası 0,24 kurus gecen sene 0,25 mis. Kredilerin durumu ve karsılıklar onemlı ama bılgı yok raporda bulan varsa gondersın

8. Arkadaşlar piyasa tahmini 168 milyon idi 170 milyon piyasa beklentilerinin üzerinde son çeyrek rakamı .Ayrıca bankanın kredi büyüklüğü 28 milyara ulaşmış .
    İyimser olmakta büyük fayda var

Sayfa 464/954 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •