Sayfa 193/999 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de internetten alirdim gecmiste..
    Artik korkar oldum her seyin sahtesi cikti malum.
    Syg,
    ben bir kere netten gillette blue 3 aldım üzerinde komple arapça yazıyordu gerçi kalitesinde pek bir sorun görmedim

2.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    +2 ayın enparalisi evet.+1 de kredi karti alışverişinden..ikisi beraber oluyor..
    Hmmm benim kredi karti da gelecek o +1 in pesine duserim ben
    Aslinda turuncu banka iyiydi ama hunharca tukettik hos geldin bes gittin faizini degerini bilemedik tekrar yapsalar benzer kampanya cok musteri geri donerdi diye dusunuyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Ben size 1 tiyo vereyim gillette blu hakkında. büyük marketlerde sürümden dolayı zamlar anında yansıyor fiyata.

Mahalle bakkalına bakın adam almış 1 yıl önce satamıyor demem oki marketlerdeki fiyatın çok altında satıyorlar.

4. Paraları mart ayına kadar uzun bağladık. 1 ay sonra tahminim benim gibi çok kişi oranları yazmaya başlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de internetten alirdim gecmiste..
    Artik korkar oldum her seyin sahtesi cikti malum.
    Syg,
    sayin dudu,

hepsiburada'dan alisveris yaparken SATICI: hepsiburada olmalı (seçin)

amazon.com yada amazon.de'den alirkende SATICI: amazon olmalı (seçin)

bu sekilde guvenle siparis verebilirsiniz

6. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Paraları mart ayına kadar uzun bağladık. 1 ay sonra tahminim benim gibi çok kişi oranları yazmaya başlar.
    Hocam bugun verdim ya oran piyasanin tadi kacmis bankaya para istemiyorum diyorum zaten kredi vermiyoruz dedi oran istedim hic orali olmuyor. oranlar daha da cilk olabilir gibi belli olmaz tabi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ben size 1 tiyo vereyim gillette blu hakkında. büyük marketlerde sürümden dolayı zamlar anında yansıyor fiyata.

Mahalle bakkalına bakın adam almış 1 yıl önce satamıyor demem oki marketlerdeki fiyatın çok altında satıyorlar.
    Bizim markette match 3 4 lu paket yedek 20 liraydı kaptim bir tane keske daha cok alsaymisim bedavaymis .. şimdi 2 li 20 den asagi değildir ...Carrefour migros bunlardan kozmetik alınmaz .

8. Konu madem traş bıçağına evrildi, benim tavsiyem Derby Samurai 3 bıçaklı.
    10'lu paket 15 TL.
    1 paketi hergün olunan traşa rağmen nerdeyse 10 ay gidiyor.Vermeyin o kadar parayı diğerlerine.

Sayfa 193/999 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •