Originally Posted by
selka
SN.İkare dediklerimi çok daha güzel bir özet geçmişsiniz... Teşekkürler....
------------------------------------------------------------------------------------------------
"USD da yükseliş kaçınılmaz" başlığına bazıları USD almak hainliktir filan diyorlar...
Allah akıl fikir versin... İnsan elbette yanlış işler yapabilir. Bu doğasında vardır.. Üniversitede daha çok "ülkücü Türk Gençliği" bir yanım vardı. ODTÜ daha çok sol ağırlıklı bir üniversite idi.. O zaman ve o düşünce ile, silah vermeden hücum Yunanistan'a deseler yemin ederim, hücum ederdim..
Yaşım 45 oldu.. Yavaş, yavaş hayatı tanıdık.. İnsanları tanıdık.. Dini tanıdık... Siyasileri tanıdık... Bakınız öğrenmek faklı bi'şeydir, tanımak farklıdır...
Tanıyınca ne denli saf, ne denli temiz, ne denli tek kaldığımı fark ettim..
Hani İmam o. cemaat sı..r denilir ya, o misal...
Siyasilerin ister o taraf ister bu taraf olsun; hepsinin birikimleri USD ve Euro ile.. En son bildiğim kadarı ile Devlet Bahçeli 50,000 USD ı 7 TL den bozdurmuş dekontunu USD larımı sattım diye tweet atmıştı. Kaç TL den alındı diye sorulduğunda 4 TL den diye sanırım cevap yazmıştı...
TR de ki tüm ihaleler, alım satımlar hepsi USD ile.. Borçlanmalar, alacaklar, verecekler USD ile...
Sen itiraz ediyorsun, USD almak hainlik diyorsun...
Yok hayır.... Yaşın 18 ise sorun yok...
Ama biyolojik yaşın benim gibi 45 ise...
Vay Anam Vay...
İşte o içinde bulunduğun durum, dünyanın en zor durumudur...
O da;
"Biyolojik yaşının 45 olup ta; akıl yaşının 18 de kalmasıdır.."
Yer İmleri