Sayfa 262/999 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    swap tekrar geri mi döndü yoksa ne? eskiden bolca yaptıydık sonra talimatla yasaklanmıştı.

gerçi o tl mevduata alternatifti.
    Geçmişte TL de olup USD swapı yapılan
    Swaplı mevduat hala kapalı imiş.

Burada yaptıkları USD - Euro swapı.
    Aslında getirisi düşük ama yaptık bakalım.
    Risk yok gibi gözüküyor ama var
    Çünkü tüm vadede kendinizi bağlıyorsunuz.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Ben de o taahhütname sayesinde kiracı çıkarttım. Her şey hukuka uygun.
    Nasil cikarttiniz acaba

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    allah bereket versin komik çocuk

yalnız zinnur hanımın oranlarından bir kıllanmadım değil bugün ben de..

odea'da hatrı sayılacak bir dolar meblağı var. hazineyi aramalar, özel oran falan derken zar zor 4.40 alabildim.

burgan'da da aynı.. ilk söylenen 4, pazarlık, tehdit falan alabildiğim 4.25.

garanti için de 4.5 denmiş. garanti özeli aradım.. 4.5 u duyunca sağlam bir kahkaha geldi mt'den. biz mi veriyormuşuz diye.. 3.5 dedi o da 250k üstü.

ha zinnur hanımın oranlar doğruysa gani gani helal olsun o ayrı. ama dedim ya kıllanmadım değil.

bu arada tl'de garanti 20.75 burgan 21.25 pazarlıksız. 100k+
    Vakıfın ümüğünü sıktım bugün ama 4,25 i geçemedim, ozzy 350k dolara euro swap ile vakıf özel bankacılıktan 4,35 almış. Zilli ortalığı karıştırıyor beş yazmış vakıf için. Ben dötleriyle gülmesinler diye 5 i telaffuz bile edemedim. Devletin 4 faizle tahvil sattığı ülkede devlet bankası 5 faiz verebilir mi? Ama vakıf güzelliğini tl'den dolara geçerken kurda yaptı. Ona tav oldum.

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Fibabank ta kiraz hesap kullanmış ve üstünden uzun süre geçmiş olanlara tekrar kiraz hesap hoşgeldin oranı veriyorlar mı?

Hsbc yi 16:20 civarı aradım dcd oranları sordum dönüp bilgi vereceklerdi ama geri dönüş yapan olmadı.Hem dcd yapan müşteri ararlar hem de geri dönüş dahi yapmazlar ,bu banka acayip uyuz !!!! Mevduat oranlarının 32-45 gün arası için 21.50 olduğunu söylediler sadece.
    Odea 36-59 gün arası 21.50 imiş.91 günlük banka bonosu mevduat karşılığı 22.60 olacakmış bu hafta perşembe günü satacaklarmış.
    Ben bu gün ikinci kez aldım,cep telefonuma mesaj gelmişti bir süre önce tekrar yararlanabilirsiniz diye

6.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Vakıfın ümüğünü sıktım bugün ama 4,25 i geçemedim, ozzy 350k dolara euro swap ile vakıf özel bankacılıktan 4,35 almış. Zilli ortalığı karıştırıyor beş yazmış vakıf için. Ben dötleriyle gülmesinler diye 5 i telaffuz bile edemedim. Devletin 4 faizle tahvil sattığı ülkede devlet bankası 5 faiz verebilir mi? Ama vakıf güzelliğini tl'den dolara geçerken kurda yaptı. Ona tav oldum.
    Bu dolarları neden kasada saklamaz Türk insanı hiç anlamam ezelden beri.. Abd de faizler 2,5.. 4 ten bağlamak nedir.. Koy kasaya gitsin

7.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bu dolarları neden kasada saklamaz Türk insanı hiç anlamam ezelden beri.. Abd de faizler 2,5.. 4 ten bağlamak nedir.. Koy kasaya gitsin
    ab de sifir ..enf.al dolara 4.5 sonra cevir dolari euroya .yuzde 4 reel kazanc eur bazinda...ama iste ufak bir nuans biz almanyada yasamiyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    zinnur hanımın yazilari eskilersen ahme isimli uyeye cok benziyor.o da tl oranlari dusuk yp oranlari yüksek yazardı.birde onun ekurisi 7 15 30 cu (dolar tahmini)power vardi .

Sayfa 262/999 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •