Sayfa 266/999 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Qnb finansbank finansman bonosu satışı
    Nitelikli yatırımcıya satış
    140 gün
    Yıllık basit faiz oranı %21.80
    Stopaj %10

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    banka ile kiracı ve kiraya veren aralarında sözleşme yapılıyor ondan iptali söz konusu değil bankadanda öğrenebilirsinz
    böyle bir uygulamayı ilk kez duydum tüm bankalar da bu tür sözleşme var mı? varsa bu sözleşmenin özel bir adı var mı?

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    İlgili idareler o sözleşme bizi bağlamaz abone kimse onu gagalarız der işin içinden çıkar
    Başvuru yapan kişi de zaten abonelik üzerinde olan kişi olunca isterlerse yapmasınlar, sonra kiracının ödemediklerini alabiliyorlar mı?

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    böyle bir uygulamayı ilk kez duydum tüm bankalar da bu tür sözleşme var mı? varsa bu sözleşmenin özel bir adı var mı?
    Genellikle bazı özel okullar okul taksitlerini zamanında düzenli, aksamadan tahsil edebilmek için böyle bir uygulamayı tercih eder, öğrenci velilerini kendileri tarafından belirlenen, anlaştıkları bir bankada kredili mevduat hesabı açmaya zorlarlar.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sizin tarafınızdan adama anahtar teslim edildiğine dair şahitler varsa, hele ki sitede kamera sistemi varsa
    kiracının bir kaç aydır yatırdığı kirayı bankadan çekiyorsanız
    site yönetiminin kiralamadan haberi varsa vs., dediğiniz hiç olmaz suçlu çıkarsınız
    hiç karşı karşıya gelmemişler ki ! gelebilseler kontrat yaparlardı

6.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Bu dolarları neden kasada saklamaz Türk insanı hiç anlamam ezelden beri.. Abd de faizler 2,5.. 4 ten bağlamak nedir.. Koy kasaya gitsin
    şaka olsa gerek..

7.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Muhalifim ama senin önermen hem kerizlik hem vatana ihanet. Faiz 4 bile olsa sonuçta hatırı sayılı bir gelir elde ediyorum. Kasada tutmanın risklerini saymıyorum bile. İkincisi kriz halinde işini ve işyerini ilk kaybedenler muhalifler olacak, bunu unutma.
    eski alıntı kalınca arada biz de gümbürtüye gitmişiz

8. bugün Fiba'da 1m için dcd 35 gün
    dolar spot 5.195 iken 5.15 e mk 27.40
    5.10 a mk 24.86
    5.05 e mk 23.00 verilmiş ,hepsinde mevduat oranı 21.00 üstü ise prim imiş.

Sayfa 266/999 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •