Sayfa 926/1000 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Buraya yazan kimilerini gördükçe: ,
    ,

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Bu dediğin adamlar Türkiye'ye para kazandıran adamlar...Katma değerli ihracaat yapıyorlar...

Tantunici, çigköfteci ve iki inşaat yapmakla ekonomi olmaz...Bunlar kof işler...

Reis son 2 yıl secimleri kazanmak için bu kesime bi rüya yaşattı...Şimdi uyanma zamanı bi 20 sene daha böyle günleri göremicekler...

Teknoloji üreten kazanır..Cocuklarınıza iyi eğitim verin, yoksa ac kalır...
    Türkiye yi düşünen adamlar yani.. Hiç güleceğim yoktu.. Aynı kafayla devam edin
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

3. Laf üreteceklerine icraat yapsınlar...Lafla, tehditle gerçekleri ve durumu düzeltemezlerki...

Biber-patlıcan hala 14-16 tl ülkede...Soğan-patates hala ithalat yapıldığı halde 3.50-5 tl arası...Ispanak bildiğin ot 8 tl...Ve daha niceleri...Millet bunları görüyor markette-pazarda...

Ki ekonomiye gelene kadar ülkede düzelmesi gereken çok daha önemli başka şeyler de var...Hukuk, adalet ve eğitim...

4.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Türkiye yi düşünen adamlar yani.. Hiç güleceğim yoktu.. Aynı kafayla devam edin
    Inşaat tantunici mi düşünüyor : D Halkın yüzde 95 ahlaksız bu toplumda...Fırsatını bulan sokar boruyu : )

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Inşaat tantunici mi düşünüyor : D Halkın yüzde 95 ahlaksız bu toplumda...Fırsatını bulan sokar boruyu : )
    ++++++++imzamı atarım...

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Laf üreteceklerine icraat yapsınlar...Lafla, tehditle gerçekleri ve durumu düzeltemezlerki...

Biber-patlıcan hala 14-16 tl ülkede...Soğan-patates hala ithalat yapıldığı halde 3.50-5 tl arası...Ispanak bildiğin ot 8 tl...Ve daha niceleri...Millet bunları görüyor markette-pazarda...

Ki ekonomiye gelene kadar ülkede düzelmesi gereken çok daha önemli başka şeyler de var...Hukuk, adalet ve eğitim...
    Milletin ne gördüğü ile alakası yok olayların
    seçsis nedir..?

Üzgünüm ama boşuna biber patlıcan çarşı pazar bu millet görür tartışıyorsunuz..
    AKP nin umurunda değil inanın bu kadar..
    Çünkü Kaybetmeleri ihtimal dahilinde bile değil..

https://www.youtube.com/watch?v=03-zP7FUZHI

sizce bu amca inandı mı..
    Gidip gösterse bile inanmaz artık..

7.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    PPO(50,200) indikatörü ile 2009'dan beri oluşan "death cross"ları işaretledim.

10 senelik grafiğe günlük bakmak ne kadar doğru?
    Aynı grafiği haftalık sonra da aylığa çevirip ters çevirip bakmaya ne dersiniz sn Occhiali.
    Bol kazançlar

8.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    10 senelik grafiğe günlük bakmak ne kadar doğru?
    Aynı grafiği haftalık sonra da aylığa çevirip ters çevirip bakmaya ne dersiniz sn Occhiali.
    Bol kazançlar
    "Death cross", günlük grafikte, 200 günlük ortalamanın, 50 günlüğü aşağıya kırması olarak tarif ediliyor. Bu nedenle, günlük grafik kullandım. Haftalıkta, 10 ve 40 haftalık ortalama, aşağı yukarı "death cross"a denk geliyor. Grafiği çizince, çok benzer bir sonuç çıkıyor. Aylık için "death cross"a denk gelen ortalamalar var mı? Hiç duymadım.

Peki, günlük ve haftalık grafiklere bakınca, "death cross"un USDTRY'deki önemi hakkındaki sizin değerlendirmeniz nedir?

Sayfa 926/1000 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •