Hem siz bile temettü sonrası çakmayı düşünürken (bu kadar ballı getiriye rağmen) bu günlerde gelip kağıdı kim alacak)))))
Hem siz bile temettü sonrası çakmayı düşünürken (bu kadar ballı getiriye rağmen) bu günlerde gelip kağıdı kim alacak)))))
88 kuruş geçen sene için iyi bir fiyattı
çünkü getiri oranı bozulmuştu.
parayı TL den çıkardım
ama bu Mart ayında 95 kuruş geçen senenin 88 kuruşundan daha pahalı değil
Sayın mrasen bu kağıdın yatırımcısı bellidir,kağıdı da çok iyi bilir,dediğiniz rakamlar bu kağıt için pahalı herkes o fiyatlardan çakar,e bu zamanda o satışları kim karşılayacak,sizin yaptığınız hesap teorik, realite 1 liraya yılda 22 kuruş falan veriyor,alım zamanınızı buna göre ayarlıyacaksınız.Bu aralar alım zamanı değil satış zamanı, kağıdı bilenler de zaten pusuda,o yüzden dediğiniz rakamlar olmaz.
ben de bu sebeple sizleri bilgilendiriyorum.
"herkes satar" sadece sizin düşünceniz.
ucuza kaptırma riskiniz var.
ISYAT şu an 1,02'yi gördü
Son düzenleme : mrasen; 07-02-2019 saat: 17:51. Sebep: hatalı yzmışım
E ben de 1 ila 1.07 arası kapanış bekliyarum dedim demek ki mart sonuna kadar yüzde 4 daha çıkabilir diye öngörmüşüm.Geçen yıl temettü sonrası bir günde durup dururken yüzde 14 çıktı sonra gene ana yoluna döndü.Elbette çıksın ben de isterim de yıllardır yaptığı işler belli ondan yazdım düşüncelerimi.Yoksa borsada her rakam olur 0.73 de gördü geçen yıl.))))
herkes kendi yatırım kararını kendisi verir
benim yazdıklarım tamamı ile matematiksel ve finansal bir gerçek
piyasa gerçekler ile hareket etmeyebilir altında da üstünde de olabilir
Bu senenin fiyatını geçen sene ile kıyaslarken yukarıdaki hesabı dikkate alın derim.
TEK SORUN.. İŞ BANKASI - HÜKÜMET arasındaki durum
Yer İmleri