Sayfa 300/1230 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Carrah Yazıyı Oku
    Sevgili dostlar borsaya ilk başladığımda isbankasi maaş müşterisi idim dolayısıyla mobil borsa gibi avantajları nedeniyle komisyonları gözardı edebildim. Şimdi hem portföy yavaş yavaş büyüyor komisyonlar göze batmaya başladı maaş ziraate taşındı. Hedef trade olmasa da al sat illa ki yapılıyor. Bir de her ay düzenli alim yapılacak. Bu durumda ziraat yatırım mi gedik tacirler integral osmanlı gibi aracı kurumlardan biri mi daha avantajlı sizce? Zaman ayirip tecrübe aktaran cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
    Mutlaka komisyon oranlarını ve yıllık hesap işletim ücretlerini karşılaştır...genel olarak banka dışı sağlam kurumlar hem hizmet kalitesi hem de komisyon oranı açısından daha caziptir...iş bankası grup şirketi olan yatırım finansmanı öneririm, 10 yıldır çalışıyorum, her açıdan memnunum.

2. Teşekkürler sn cautionary. Sanirim yurtdisi hisse senedi alimina minimum 10 dolar ile izin vedikleri kararımı gedik veya ünlüden yana kullanacağım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by Carrah Yazıyı Oku
    Teşekkürler sn cautionary. Sanirim yurtdisi hisse senedi alimina minimum 10 dolar ile izin vedikleri kararımı gedik veya ünlüden yana kullanacağım.
    QNB finans'ı tavsiye ederim.
    Gedik yatırım her para çekmede işlem ücreti 12 usd almakta.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Mutlaka komisyon oranlarını ve yıllık hesap işletim ücretlerini karşılaştır...genel olarak banka dışı sağlam kurumlar hem hizmet kalitesi hem de komisyon oranı açısından daha caziptir...iş bankası grup şirketi olan yatırım finansmanı öneririm, 10 yıldır çalışıyorum, her açıdan memnunum.
    Alım satımda ne kadar komisyon ödüyorsunuz

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Alım satımda ne kadar komisyon ödüyorsunuz

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Bu portföyün büyüklüğüne ve yapılan hacme göre değişir..,fikir vermesi açısından, az hacim yapan( uzun vade yatirimci parakeet) Ben 1000 de 1 oduyorum Hisse icings

Alıntı Originally Posted by Carrah Yazıyı Oku
    Sevgili dostlar borsaya ilk başladığımda isbankasi maaş müşterisi idim dolayısıyla mobil borsa gibi avantajları nedeniyle komisyonları gözardı edebildim. Şimdi hem portföy yavaş yavaş büyüyor komisyonlar göze batmaya başladı maaş ziraate taşındı. Hedef trade olmasa da al sat illa ki yapılıyor. Bir de her ay düzenli alim yapılacak. Bu durumda ziraat yatırım mi gedik tacirler integral osmanlı gibi aracı kurumlardan biri mi daha avantajlı sizce? Zaman ayirip tecrübe aktaran cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
    İş Bankasına söyleyecektiniz komisyon oranımı şunu istiyorum diye...indiriyorlar....Ben 5m+ oranından kullanıyorum...Geçen 3 ay toplamı 10 bin liralık bile işlem yapmamışım

https://www.isbank.com.tr/TR/bireyse...-oranlari.aspx

Yazın Arsa... Kışın Borsa

7. EREGL Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5.844.721.000 Yıllık Değ % : 50

Ana Ortaklık Payları: 5.597.990.000 Yıllık Değ % : 49

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    EREGL Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5.844.721.000 Yıllık Değ % : 50

Ana Ortaklık Payları: 5.597.990.000 Yıllık Değ % : 49
    1 lot ereğlim yok..ama ülke adına çok sevindim..maşallah ne kar yapmış, gurur duydum.

Sayfa 300/1230 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •