Sayfa 332/999 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Cevaplar için tesekkürler sn .myfinans .
    Bence banka konusunda en dikkat edilmesi gereken 3.sahışlar değil bankaların kendisidir.Haber vermeden kesilen ücretler,komisyonlar,yıl sonu kart aidatları ,kafalarına göre işlettikleri gecikme faizleri ,kredi çekerken istenen çok yüksek ipotek masrafları ,teminat mektuplarına istedikleri fahiş fiyatlar faizler ..Say say bitmez..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Haklısınız ama son zamanda belirttiğim tür dolandırıcıkların haddi hesabı yok.Hergün onlarca kişi bu hesaplar yüzünden mağdur ediliyor.Dikkatli olmak lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Burada herkes haklı olarak bir miktar daha fazla getiri sağlayayaım diye bir orada bir burada hesap açıp duruyor.
    Ancak,
    İleride bu hesaplar başa bela olabilir çok dikkat edilmeli.Nasıl mı.Şöyleki hesabı hevesle açtınız bir süre sonra kullanmamaya başladınız o işlemsiz kalan hesaplar bir süre sonra bir şekilde uyanıkların dikkatini çekiyor.Hele ki banka kartınızı falan da kaybettiyseniz güzel bir avsınız demektir.
    O kart ve bağlı hesap günümüzde çok basit olarak kalmış birkaç güvenlik önlemi aşılıp tekrar işler hale getiriliyor.Hesapta para olması önemli değil, kredi limitiniz var ya o da iş görüyor.Bir şekilde tanımlı telefonunuz değiştiriliyor.Hazır kredi başvurusu yapılıp kartınızla çekiliyor.Siz bu işlemden adresinize icra tebligatı geldiğinde haberdar oluyorsunuz.
    Ya da hesabınız para aktarılıp çekilen bir zombi hesap gibi kullanılıyor.Hesabınıza başka kurbanların hesabından para aktarılıp çekiliyor.Siz bundan gel bakalım buraya başkalarının hesabından para aktarıp çekmeye utanmıyormusun denilince haberdar oluyorsunuz.
    O nedenle hesaplarınızı sürekli kontrol altında tutun.Kullanmayacaklarınızı kalıcı olarak kapatın,kapattığınıza dair elinizde belge olsun.
    Bunun için bankaya bizzat hesap sahibinin gitmesi, talep formu doldurması, imza sirküleri kontrolünden geçmesi gerekir.Bunlar olmadan nasıl bankadaki kayıtlı telefon değiştirilebilr ki?

3. Merhaba

Topikle ilgili degil ama banka ilgili bir set soracam. Cuma gunu arkadaslarimin biri istanbula geldi ve Yuksek miktar parasi varmis. Hesap acmsk isterdi ve simkarti hala yokmus bu yabanci cep telfon kayit problemi. Benimle ziraat bankina gidip hesap acaeken Cwm numarasin denemek için benim numarani verdi. Benim de orada zaten hesabim vardır. Boyle birsey ola bilirmi acaba? Banka hic bir sey demedi mesela bu numara baska kisinin falan!!

4.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Bunun için bankaya bizzat hesap sahibinin gitmesi, talep formu doldurması, imza sirküleri kontrolünden geçmesi gerekir.Bunlar olmadan nasıl bankadaki kayıtlı telefon değiştirilebilr ki?
    Şifrenizi unuttuğunuzda nasıl değiştirebiliyorsanız benzer yolla telefon tanımlaması yapıyorlar.

5.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Merhaba

Topikle ilgili degil ama banka ilgili bir set soracam. Cuma gunu arkadaslarimin biri istanbula geldi ve Yuksek miktar parasi varmis. Hesap acmsk isterdi ve simkarti hala yokmus bu yabanci cep telfon kayit problemi. Benimle ziraat bankina gidip hesap acaeken Cwm numarasin denemek için benim numarani verdi. Benim de orada zaten hesabim vardır. Boyle birsey ola bilirmi acaba? Banka hic bir sey demedi mesela bu numara baska kisinin falan!!
    Olur, hesap açan ne bildirirse o geçerli.Banka numara kimin diye kontrol etmez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Maalesef kapattık dedikleri hesapları aktif hale getirmeyi de çok iyi beceriyorlar.Çünkü kapatma tam kapatma değil de pasif hale getirme şeklinde yapılıyor.Banka kapattık diyor ama hesap tam kapalı değil pasif hale gelip bekliyor.
    Bu konuda Akbank ile sikintim olmustu benim de.
    Okul ucreti icin belli bir kredi tanimlanmis hesap actilar.
    Ders yili bitti gittim kapatin diyorum kapatmiyorlar.
    Zorla kapattirdim.
    Tum musteri bilgilerimi sileceksiniz eger sizin tarafinizdan aranirsam kufuru basarim arayana dedim.
    Bir yerleri aradilar sildik dediler ama sildiler mi bilemedim acikcasi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Olur, hesap açan ne bildirirse o geçerli.Banka numara kimin diye kontrol etmez.
    bazı bankalarda bu numara başka müşteri tarafından kullanılıyor diye sistemleri uyarı verip kabul etmiyor eğer o bankada daha önce hesap açıp tanımlayan olmuşsa

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu konuda Akbank ile sikintim olmustu benim de.
    Okul ucreti icin belli bir kredi tanimlanmis hesap actilar.
    Ders yili bitti gittim kapatin diyorum kapatmiyorlar.
    Zorla kapattirdim.
    Tum musteri bilgilerimi sileceksiniz eger sizin tarafinizdan aranirsam kufuru basarim arayana dedim.
    Bir yerleri aradilar sildik dediler ama sildiler mi bilemedim acikcasi.
    Syg,
    Sn Dudu,
    Hesap kapatmak büyük zorluk.En garantisi hesaplarımı kapatın şeklinde dilekçe yazıp, dilekçenin bankaca onaylı örneğini alıp muhafaza etmek.Yoksa kapatmıyorlar.Pasif hale getirip bırakıyorlar.

Sayfa 332/999 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •