Sayfa 74/976 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 585 - 592 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by muro55 Yazıyı Oku
    Dayı şunu hedefine ulaştır yeter artık ������

puhahahaha rüzgara karşı işenmez muro bu diğer hısseye benzemez

karşında profesyonel oyuncu var haddıni bileceksin

borsa sabır işidir konjöktörü bilmek şartıyla

ağa isteyecek muro aga başkası yalan

2. Aga etme eyleme koyma bu goyu garip boynu bükük bütün halk sağlığına duacı.

3. Ağanın toplama niyeti yok gibi bol keseden dağıtıyor. 19 dan al istediğin kadar mal var, 18 yazıyorum orayada veriyor. Biz rüzgara karşı işemeyelim diyoruz da ağa komple üstüne yapmış ortalığı batırmış gibi görünüyor buradan.

4. Bugün batırma rekoru kıracak herhalde. Gün sonu toplam hacim elimdeki lot sayısını geçmeyecek gibi görünüyor.

5. Borsa artik kucuk yatirimci icin yatirimci araci olmaktan gittikce uzaklasiyo.manipilasyonlar, bedelliler, bir yilda hissenin yuzde yuze yakin deger kaybetmesi kumardan bile riskli hale gelmistir.payronlarin bu kafa yapisi degismedikce para kazanmak hayaldir.

6.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Ağanın toplama niyeti yok gibi bol keseden dağıtıyor. 19 dan al istediğin kadar mal var, 18 yazıyorum orayada veriyor. Biz rüzgara karşı işemeyelim diyoruz da ağa komple üstüne yapmış ortalığı batırmış gibi görünüyor buradan.
    Arada gelip bakıyorum buraya. 1982'deki Almanya-Avusturya maçı aklıma geliyor. 1-0 ile iki takım da üst tura çıkmış Cezayir'in başı yenmişti. Danışıklı dövüş devam. 1.02-1.20 arasında her yerden mal aldım, 1.20-1.35 arasında her yerden mal verdim. Bir gün gidecek diye burada millet Cezayir muamelesi görüyor. Cezayirlilere yedirmezler. Almanya ile Avusturya üst tura çıkar.

Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
    Arada gelip bakıyorum buraya. 1982'deki Almanya-Avusturya maçı aklıma geliyor. 1-0 ile iki takım da üst tura çıkmış Cezayir'in başı yenmişti. Danışıklı dövüş devam. 1.02-1.20 arasında her yerden mal aldım, 1.20-1.35 arasında her yerden mal verdim. Bir gün gidecek diye burada millet Cezayir muamelesi görüyor. Cezayirlilere yedirmezler. Almanya ile Avusturya üst tura çıkar.

yeriz yeriz sen meraklanma okadar

ustturada çıkarız şampiyonda oluruz

rısklı hareketler yapıp kırmızı kart görmeyelim yeterki

maç yeni başlıyor süre 90 dakika

yapılan işlemlere bakınca çok can sıkıcı olsada

borsanın sabır işi olduğunu bilirim

belkide maliyetimin ucuz oluşu beni bu düşünceye sevkediyor

ecelem yok agaaaaaaaaaaaaaaaaa ytd.

Sayfa 74/976 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları