Sayfa 339/999 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Burda arkadaşlara bir sorum olacak fiyatlar oranlar kafam karıştı. Repo faize göre daha mı iyi daha mı kötü paralel mi .
    Bir banka yatırım hesabım var nakit parayı otomatik repoda değerlendiriyor bu faize yakın bir şey mi yoksa çok mu uzak bilemedim .paramın enflasyona karşı erimesini istemiyorum .
    Birde vadeli dolar hesabı nasıl açılıyor örneğin ziraatte hesabım var biraz kurcaladım ve dolar alım satım var ama vadeli dolar hesabı açamadım ya da ben bilmiyorum. bilen arkadaşlar bilgisini esirgemesin lütfen.
    Teşekkürler.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Burda arkadaşlara bir sorum olacak fiyatlar oranlar kafam karıştı. Repo faize göre daha mı iyi daha mı kötü paralel mi .
    Bir banka yatırım hesabım var nakit parayı otomatik repoda değerlendiriyor bu faize yakın bir şey mi yoksa çok mu uzak bilemedim .paramın enflasyona karşı erimesini istemiyorum .
    Birde vadeli dolar hesabı nasıl açılıyor örneğin ziraatte hesabım var biraz kurcaladım ve dolar alım satım var ama vadeli dolar hesabı açamadım ya da ben bilmiyorum. bilen arkadaşlar bilgisini esirgemesin lütfen.
    Teşekkürler.

Ziraat 2.75 veriyor
    Turk varandasiysen baska banki den
    Ziraat en az faizi veriyo!

3.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Burda arkadaşlara bir sorum olacak fiyatlar oranlar kafam karıştı. Repo faize göre daha mı iyi daha mı kötü paralel mi .
    Teşekkürler.

İnternetten veya mobil den giriyorsaniz cok sayida vadeli vadesiz hesap acabilirsiniz doviz almadan once yeni hesap ac deyin ve mevduatin cinsini secin bu sekilde alisirsiniz hosunuza gitmezse kapatabilirsiniz.

Syg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Kazançtan gelir vergisi alamazsan, harcamadan dolaylı vergi alırsın. Ama istatistikler gösteriyorki ekonomi küçüldüğü için dolaylı vergi gelirleri ciddi oranda azaldı. Hazine tarrağı tutar böyle giderse. Nakit açığı var. Ayağını yorganına göre uzatmazsan kıçın açıkta kalır demiş atalarımız.

Türkiye vergi kaçırmak için bir cennet. O yüzden ekonominin %70 den fazlası KAYITDIŞI.
    Su an bir gelir kapisi da 0 arac satisindaki azliktan dolayi kisildi. Ocak ayi mtv indirimine ragmen gecen seneki satislarin %59 altinda kalmis ve bircok marka hala 2018 leri tuketemedi misal yeni focus cogunu sirketlerin almasina ragmen hala yeterince trafikte gorulememekte.

Orada da aracilar var 2000 cc 100 binlik arac 300 bine tuketiciye ulasiyor tanzim gelir mi acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. bugun akm acilisini izleyenlerin dikkatini cektimi bilmiyorum,

cumhurbaskani, yuklenici firma sahiplerini, mimari cagirdi 7-8 kisilik ekip

yuklenici firma sahibine soruyor 24 ay sureyi ne kadara indiririz ? diyor

CEVAP: NE EMREDERSENİZ !

7-8 kisilik yuklenici firma sahipleri ve mimarinda ELLER ÖNDE BAĞLI !

// biz zor ilerleriz boyle, ceketini iliklersin bitti.

vah vah diyor insan gorunce

Alıntı Originally Posted by ahmet306 Yazıyı Oku
    Atilla Yeşilada nerede konuştu? eski videosuna denk gelmiş olmayasınız?

Dolara gelince, dolar zaten şu an oldukça değerli.
    Yok hocam eski degil dun bir konferans vermis orada konusmus. Altin.in sitesinde bir vatandas yazdi. Suan konferanstayim boyle boyle diyor diye...

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Diyelim dolari pzt 5.30 dan sattin, aksam chivas ini actin, hanimi da ikram ettin. Guldunuz sakalastiniz oynastiniz ve uyudunuz.

Ertesi gun dolar 5.35 oldu. Keske satmasaydim dedin ama icinden de bir his nede olsa dusecek dedi

Bir sonra ki gun tekrar 5.30 a dustu. Ne kadar da hakliymisim bu dolar 5 tl altini gorecek dedin kendi kendine. Hanini Kavaklidere de guzel bir restorana goturdun, bonfile yediniz.

Carsamba gunu yine 5,35 oldu ama icin rahat. Kesin dusecek dedin. Persembe 5.45 oldu alsam mi almasam mi diye dusundun ama cektigin stresleri dusununce en iyisi beklemek dedin.

Sonra dolar yavas yavas yukseldi ve artik almayacagin bir seviyeye geldi. Tekel bayiye gittin raki aldin, anca raki care olur zaten.

........

Yukarida ki sadece bir senaryo. Onemli olan dolari satip yukaridan tekrar koyma cesaretine sahip olabilecek misin. Ha belli olmaz dusebilirde ama duserken zaten alinmamali.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Alenichev hocam tersten cikayim isterse dolar 10 olsun pisman olmam. Gunluge koyacagim zaten 2 aya parayi eve yatiracagiz o sebeple tl de tutmam lazim.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tanzim satisi geliyor, cakkal esnaf (Tengricim duymasin ) hemen fiyatlari asagi cekmis..
    Syg,

Sizin İyi Partili mi yoksa AKP li mi olduğunuz konusunda teredddütteydim
    Durum netleşmiş oldu
    AKP li imişiniz...
    Kusura bakmayın Sn Dudu ama bu gönderiden bu sonuç çıkar...

Olsun gözüm olsun...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 339/999 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •