Tanzime gitmesek bile seçici olmak lazým demekki artýk marketlerde de...Ama kalite sorunu olmasýn bu sefer de ürünlerde (ezik, büzük, çürük. çarýk, saman gibi tatsýz, susuz vb.)![]()
Baþka türlüsü olamaz zaten sýký ise patlýcan 19 de..
Basarlar
Hýr gür çýkar
Çiftçinin hakký olan fiyat mafya bozuntusu halci aracý komisyoncu türü adamlara gidiyordu..
Ýlla zorla devleti sahaya sokturdular..
Ama ben yine baþka yolla da olsa soyguna devam edileceðini düþünüyorum..
Bilenler bilir
AKP bir arada ilaç fiyatlarýna saldýrdý idi
Ciddi oranlarda da düþtü idi..
Eczeneler batacaz edecez ilaçsýz kalacaksýnýz diye attýlar tuttular..
Bir banka müdürü arkadaþ anlatýyor: "Borç verme faizlerini zoraki düþürttüler bize. Fakat Vadeli mevduatlara yüksek faiz vermeye devam ediyoruz. Ýnsanlar diðerine göre nispeten düþük olan orandan kredi çekip bizim bankaya geri vadeli faize yatýrýyorlar. Kendi silahýmýzla vuruluyoruz. Bankanýn içi boþalýyor. Daha ne kadar dayanabiliriz bilemiyorum" Tüm bu filmin özeti bu arkadaþlar!... (alýntý dýr)
Millet pahalý marketleri yaðmalamaya baþlar mý ? Tanzim satýþýndaki fiyatýndan almak isteyip hýr gür çýkarýr mý ? Sebze-meyve kýsýmlarý dýþarda oluyo bazý marketlerin...Alýp paralarýný (tanzim satýþtaki fiyatýndan) býrakýp giderler mi ? Siz teröristsiniz CB öyle dedi der mi ?
Doktor deðilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVÝRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AÞIÐI
Biþi olmaz..
Saðlýk ocaklarý dendi
Hastanelerde eczaneler yasaklandý
Yeni eczane açýlamýyor dendi..
Karþýmdaki eczacý halinden gayet memnun..
Tek sýkýntýsý hemen karþýsýnda açýlan saðlýk ocaðýndaki doktor ile anlaþamamasý..
Ya yazacaðýn ilaçlarý önceden bana söyle hatta anlaþalým diyor þunu þunu yaz da bende stok yapim
Yanaþmýyor diyor..
Olmaz ki böyle yollu yükleniyor..
Zaten ilaç dýþý birþeyler alýrsan da sn sinde yüzde yüz geçiriyor..
Diþ ipi þok da 7 tl eczane de en son 15 idi
25 yapmýþtýr..Bakmadým..
Bir ara eczanelere optik iþinide vereceklerdi deee..
Kaldý sanýrsam..
Devlet sahaya inerse fil gibi siler süpürür sonra etraf durulur
yeni yeni metotlarla soygun devam eder..
Yer Ýmleri