Sayfa 115/495 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 913 - 920 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

1. 100.000 tl sermayesi, halka açıklığı yüzde 3,87 olan ,piyasa değeri: 41 milyon usd olan 50 altmış lot alsan yüzde 40 yukarı giden ,halka açıldığından beri 6 yedi yıldır 2000 tl ortalama ile işlem gören 1milyon Euro ile yaklaşık dolaşımdaki senetlerin tamamı satın alınabilecek olan yabancı sermayeli bu hisseyi daha ne kadar buralarda bu fiyatlarda tutarlar, baskılarlar bilemiyorum.Filmi geriye sararsak Aslan , Afyon’dan daha hızlı yüzdesel olarak daha fazla gidebileceğini düşündüğüm bu hisseye bizde bulaştık bakalım.İmarsız tarla alır gibi ya da kenara altın alıp atar gibi 1 iki bir iki alıp biriktirecez nasipse.Bakalım tahta yapıcı mı sabırlı biz mi sabırlıyız bekleyip göreceğiz. Hayırlısı....

2.  Alıntı Originally Posted by hisse terbiyecisi Yazıyı Oku
    100.000 tl sermayesi, halka açıklığı yüzde 3,87 olan ,piyasa değeri: 41 milyon usd olan 50 altmış lot alsan yüzde 40 yukarı giden ,halka açıldığından beri 6 yedi yıldır 2000 tl ortalama ile işlem gören 1milyon Euro ile yaklaşık dolaşımdaki senetlerin tamamı satın alınabilecek olan yabancı sermayeli bu hisseyi daha ne kadar buralarda bu fiyatlarda tutarlar, baskılarlar bilemiyorum.Filmi geriye sararsak Aslan , Afyon’dan daha hızlı yüzdesel olarak daha fazla gidebileceğini düşündüğüm bu hisseye bizde bulaştık bakalım.İmarsız tarla alır gibi ya da kenara altın alıp atar gibi 1 iki bir iki alıp biriktirecez nasipse.Bakalım tahta yapıcı mı sabırlı biz mi sabırlıyız bekleyip göreceğiz. Hayırlısı....
    Tıpa tıp aynı düşünce ve duygularla 2015 de bu fiyattan almıştım...
    O zamanlar 20-25 milyon arası kar yapıyordu yıllıkta...
    Gözümü kapatıp bistten başka bir hisse alsaydım, bundan daha iyi olurdu zannımca...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    Tıpa tıp aynı düşünce ve duygularla 2015 de bu fiyattan almıştım...
    O zamanlar 20-25 milyon arası kar yapıyordu yıllıkta...
    Gözümü kapatıp bistten başka bir hisse alsaydım, bundan daha iyi olurdu zannımca...
    Böyle hisselerde nasibin varsa,hintten yemenden bile gelir,,eğer yoksa ne yaparsan yap,kaç yılda beklesen boş.
    Yani herşey nasip işidir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Ybtaş dan daha düşük sermayeli şirket var mı borsada,,yok,ama adam artırmıyor.
    Spk nın da umurunda değil,,nasıl böyle sermaye olur demiyor.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5. Enflasyon bu seviyelerde kaldıkça sermaye erir.Ülke için zararlı bir durum ama ancak o zaman arttırırlar.

Aslında sermayeyi her sene artırıyor,ama artırdığı sermayeyi sermaye enflasyon olumlu farkları hesabına atıyor,,böyle bir üç kağıt bulmuşlar,,,spk da buna izin vermiş.

7. Radyocu kardeş haklısın sen de ama nereye kadar bekletip sermaye artırmayacaklar .2014 yılında sermaye artırımları ve kaydileştirme ile hatırladığım SPK 5 yıl gibi süre verdi diye hatırlıyorum .Bu yıl hem enflasyondan dolayı hem de o 5 yıldan dolayı inşallah olur diye umuyorum.2000 li yıllarda Afyon’da da insanların bıktığı dönemde aldım kendimce iyi de para kazandım deyip sattıktan sonra arkasından bakıp kalmıştım.ybtaş da 100.000 sermaye ile zannedersem fazla tutamazlar tutmazlar UMARIM.Nasip bekleyip göreceğiz.

8. Afyon hatta 2 defa arttırdı.İlkinde 120 bin di sonra 3 milyon sonra 90 milyon oldu.Yibitaşta bu hesaba göre 2 kere güzellik yapar.

Sayfa 115/495 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •