2000 e az kaldý......Ýdare et....
2000 e az kaldý......Ýdare et....
[QUOTE=viking;2335561]2000 e az kaldý......Ýdare et....[/QUOTE
gelsin gelsin.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Arkadaþlar ilk defa gözaltý pazarýnda olan bir hisseyi aldým gözaltý pazarý ve d grubu paylar hakkýnda biraz bilgi verir misiniz
SM-G925F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ybitaþ göz altýnda deðil.Aralarýnda çok fark var.Bu hisseyi aldýysan bence ne aldýðýný bilmeden sallama almýþsýn....
***ALBRK* *YBTAS* *BIMAS*** MERKEZÝ KAYIT KURULUÞU A.Þ.( Borsada Ýþlem Gören Tipe Dönüþüm Duyurusu
***ALBRK******YBTAS******BIMAS*** MERKEZÝ KAYIT KURULUÞU A.Þ.( Borsada Ýþlem Gören Tipe Dönüþüm Duyurusu )
Özet Bilgi DÖNÜÞÜM
Ýlgili Þirketler ALBRK, BIMAS, YBTAS
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun VII-128.1 sayýlý "Pay Tebliði"'nin 15'nci maddesi gereðince, pay senetleri Borsada iþlem gören ortaklýklarýn Kurul kaydýnda olan ancak Borsada iþlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satýþa konu edilebilmesi amacýyla Merkezi Kayýt Kuruluþu'na yapýlan baþvurulara ait bilgiler aþaðýda yer almaktadýr.
Borsa Kodu Sýra No Satýþa Konu Pay Ünvaný Grubu Yatýrýmcýnýn Adý-Soyadý Ünvaný Nominal Tutar (TL)* Tsp Ýþlemi ** Satýþ Kýsýtý **
ALBRK 1 ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.S. E IBRAHIM USUL 14.473,469
BIMAS 2 BIM BIRLESIK MAGAZALAR A.S. E ABDULRAHMAN EL KHEREIJI 1.518.000,000
YBTAS 3 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E YEMEN DINÇER 1,680
YBTAS 4 YIBITAS YOZGAT ISÇI BIRLIGI INSAAT MALZEMELERI TICARET VE SANAYI A.S. E YEMEN DINÇER 2,800
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarýnda binlik ayracý olarak nokta (.), küsürat ayracý olarak ise virgül (,) kullanýlmaktadýr. (**) Ýlgili veriler üye bildirimi doðrultusunda yayýnlanmaktadýr. Borsa tarafýndan satýþ iþleminin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemi olarak (TAS) yapýlacaðý duyurulduktan sonra TAS iþlem tarihinde paylar borsada iþlem gören tipe dönüþtürülecek olup, aksi taktirde dönüþüm iþlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/690850
BIST
(28/06/2018 - 16:25:02)
eteklerinde ne varsa döksünler bakalým,,4 lot daha geldi,,,2000 in altý toplama yeri,,ayrýca patronun da boþ duracaðýný sanmam.
borsada satýþa konu olabilecek hisseler bitmeden,hareket gelmez.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Tuz gölü depolama tesisi 2019 da faaliyette olacak.
tuz_goluTürkiye’nin doðalgaz depolama kapasitesi, 2019’da yýllýk tüketiminin yüzde 10’unu karþýlayacak düzeye çýkarýlacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlýðýnýn 2015-2019 Stratejik Planý’ndan derlediði verilere göre, 2019 yýlýnda faaliyete geçecek doðalgaz depolama tesisleri ile 5,3 milyar metreküp gaz depolanabilecek. Böylece plan dönemi sonunda, doðalgaz depolama kapasitesi yýllýk tüketiminin en az yüzde 10’unu karþýlayacak düzeye çýkarýlacak.
Þu an 2,7 milyar metreküp olan mevcut doðalgaz depolama kapasitesinin 2017’de 3,3 milyar metreküpe, 20 milyon metreküp olan günlük geri üretim kapasitesinin de 40 milyon metreküpe çýkarýlmasý öngörülürken, 2019’da günlük 115 milyon metreküp geri üretim ile 5,3 milyar metreküp depolama kapasitesine ulaþýlmasý hedefleniyor.
Stratejik plana göre, daha uzun vadede ise hedef, doðalgaz depolama kapasitesini yýllýk tüketimin yüzde 20’sini karþýlayabilecek kapasiteye ulaþtýrmak.
Doðalgaz depolama tesisleri, mevsimlik günlük ve saatlik deðiþiklikleri düzenlemek, arz-talep dengesizliklerini gidermek amacýyla inþa ediliyor. Ayný zamanda fiyat dalgalanmalarýný kontrol etmek ve doðalgaz akýþlarýnda olasý arýzalara karþý önlem oluþturmak da tesislerin kullaným amaçlarý arasýnda yer alýyor.
Tuz Gölü doðalgaz depolama tesisi
Stratejik plana göre, Boru Hatlarý ile Petrol Taþýma AÞ’nin Tuz Gölü yakýnýndaki yeraltý tuz oluþumlarýnda inþa etmekte olduðu gaz depolama tesisinin toplam kapasitesinin 2017 yýlýnda 500 milyon metreküpe, 2019 yýlýnda ise 1 milyar metreküpe çýkmasý hedefleniyor.
Çimento,beton,demir lazým,,,yozgat göle yakýn,,,,bu kadar kar nasýl ediyor?
Beklenti bu.
https://www.bosphorusgaz.com/archives/1945
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri