Sayfa 366/999 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Bagcıların yanında 300 bin kişinin istihdam ediliği ikitelli osb var..Orda iş bulabilir..Istanbulda iş bulamıyorsa artık bişey diyemiyorum...Aşcı olsun binlerce iş var...
    alım gücü düştü recep erdoğan iktidarında.. şu anda milletin eline geçen para süründürmekten başka işe yaramıyor..çalışmanın bir karşılığı yok.. bir çok insan bunun farkında artık..

fakirlik ve açlık sınırı diye iki farklı istatistik yayınlanıyor.. takip etmeni öneririm..bu kuyrukları daha iyi anlarız o zaman... halkın önemli bir kısmı sürünüyor şu anda.. ülkenin fakirleşmesi özellikle son 5 yılda hızlandı.... .

haaaaa.. çok umrumdamı artık ?.. hayır değil.. biz insanlar güzel bir ülkede yaşasın diye yıllarca uğraştık ama ilkel bir kafa yapısını yenemedik malesef.. yapacak bir şey yok..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    haaaaa.. çok umrumdamı artık.. hayır değil.. biz insanlar güzel bir ülkede yaşasın diye yıllarca uğraştık ama ilkel bir kafa yapısını yenemedik malesef.. yapacak bir şey yok..
    Pess etmeyin...
    Umudunuzu kaybetmeyin....
    31 Mart dan sonra bu ülkenin üzerine güneş bir başka doğacak (bu görüşümü revize etme hakkım saklıdır ama şimdilik tüm doneler olumlu)
    Emin olun....
    Bana inanın....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Pess etmeyin...
    Umudunuzu kaybetmeyin....
    31 Mart dan sonra bu ülkenin üzerine güneş bir başka doğacak (revize etme hakkım saklıdır)
    Emin olun....
    Bana inanın....

saygılar/başarılar
    mevcut zihniyetin kafa yapısını çözemediniz muhtemelen o yüzden bu kadar umutlu konuşuyorssunuz.. ortaçağ kafa yapısı var .. konu bu..

bizim yapacağımız bir şey yok.. bu ortam bize zarar vermesin yeterli artık..bir çok insan artık kılını bile kıpırdatmaz.. bu ülke için uğraşan insanları çok ezdiler yıllardır..ve bunu yaparken keyif alıp gülüyorlardı ! herkes biliyor bunu..gözlerimizin önünde oldu her şey..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    mevcut zihniyetin kafa yapısını çözemediniz muhtemelen o yüzden bu kadar umutlu konuşuyorssunuz.. ortaçağ kafa yapısı var .. konu bu..

bizim yapacağımız bir şey yok.. bu ortam bize zarar vermesin yeterli artık..bir çok insan artık kılını bile kıpırdatmaz.. bu ülke için uğraşan insanları çok ezdiler yıllardır..ve bunu yaparken keyif alıp gülüyorlardı !
    Hiç moralinizi bozmayın
    31 Mart akşamı sizinle bir daha konuşalım...
    Dediğim gibi son 1 hafta kalana kadar görüşümü revize etme hakkım saklıdır....
    Ancak şimdilik tüm veriler olumlu....
    31 Mart akşamının sabahı bir başka doğacak güneş bu ülkenin üzerine....
    Göreceksiniz....

saygılar/başarılar

moralim bozuk değil.. onu da söylemek isterim.. bilakis daha çok zevk alıyorum yaptığım şeylerden artık.. manasız bir empatiyi kafamızdan attıktan sonra rahatladık.. kafam çok net.. son 15 yıl çok iyi bir okul oldu bizler için..

6. Neyse başlığı gereğinden fazla meşgul ettik...
    Dudu Efendi nin garibanlara karşı şu toptancı ve/veya yaralayıcı yaklaşımı beni çıldırtıyor
    Hem vallahi hem billahi

Neyse ben kaçtım....

saygılar/başarılar

7. Millet bez poşet için gidiyor oraya sanırım.

Domates hıyar patates soğan biber Migros’ta da aynı fiyatlar veya daha ucuz zaten

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Hiç moralinizi bozmayın
    31 Mart akşamı sizinle bir daha konuşalım...
    Dediğim gibi son 1 hafta kalana kadar görüşümü revize etme hakkım saklıdır....
    Ancak şimdilik tüm veriler olumlu....
    31 Mart akşamının sabahı bir başka doğacak güneş bu ülkenin üzerine....
    Göreceksiniz....

saygılar/başarılar
    Sn Tengri Han,

Öngörünüz tutarsa benden size sonsuz saygılar/başarılar.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 366/999 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •