Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
HALKB yerine ALBRK demiştim defalarca eldeki MALIN %50 60ını KAFASINA gözüne vurunca NASILDA tavana KİLİTLEDİ...
ALICI

bulana KADAR
veya TEKNİK oturtana KADAR alması gereken noktalar:

2,03TL
2,13 TL

veee
2,20-2,25 seviyesi..

son seviyenin ÜZERİ BOŞ..

2 YILDIR anlatmak istediklerimi GRAFİKLERLE kaç kez anlattım? Hedef noktalar grafiksel olarak görülmeli dedim?

ALBRK vs HALKB karşılaştırmalı grafiği PAYLAŞTIM:?

hep anlattıklarım TEK TEK çıkmadı mı?

ama size GAZ veren muhabbet çeviren çok olduğundan anlamanızı beklemiyorum YILLARDIR medyanın kafaya işeldiği GERÇEK DIŞILIĞI gerçek
gibi KABUL etmiş beyinlerle dolu etraf..
SONRA "ben MERSO alacaktım DOLAR neden FIRLADI alamadım .... dan bulun" diyen DAYILAR medyaya düşer..

devam arkadaşlar böyle devam veya çoluğunu çocuğunuz BORÇLU doğmasın diye HARCAMAMAYA protesto etmeye devam HANGİSİ siz KARAR verin?
unutmayın ISCTR deki harekette spekülatif satmaya zorlayıcı korkutucu haberlerin etkisi ÇOK...

medyayı güzel kullanırlar..HABERi SALSINLAR siz İ belli noktaya çeksinler sizin gideceğiniz NOKTAYI bildiklerinden O noktaya ATEŞ etmeye devam etsinler
KENDİNİZİ deney faresi gibi ne zaman hissedeceksiniz?

veya Şanlı türk Tarihindeki yiğitler gibi ne zaman dur diyeceksiniz?

##############

tahtasında 1,40 50 arasındaki şifreli lot miktarlarını gördünüz mü?
resmen beni al diye bağırdı ..
Keşke HALKB'ı eleştirirken ALBRK alın deseydiniz de en azından ima etseydiniz de alsaydık hocam. Bu saatten sonra bir faydası yok atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Bundan sonra ne yapacağız o önemli.