Artan

11,13 9.98 10:28
29,10 9.98 10:28
30,22 9.97 09:55
173,90 8.08 10:28
79,10 7.47 10:28
Artan Hisseler

Azalan

260,25 -9.95 10:28
218,20 -8.51 10:28
20,48 -8.41 10:28
122,10 -8.26 10:28
61,60 -5.95 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

2.274.287.454,00 10:28
1.289.198.395,68 10:28
986.031.250,25 10:28
958.152.440,30 10:28
900.207.307,70 10:28
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: USDTRY ve XU100 Year:2022 tahminleriniz

Oylayan
137. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • USDTRY 17 try yi KIRAR BORSA 90binde kalır?

20 14.60%
  • USDTRY 17try KIRAMAZ BORSA 80binlerde 3.dip yapar?

14 10.22%
  • USDTRY 25try olur BORSA da DOLAR grafikleri diplere iner?

26 18.98%
  • DOLAR 20try yi KIRAMAZ BORSAdöviz BAZLI dip olur?

11 8.03%
  • EN AKILLI YATIRIM gelecek 5-10 YIL için ALTINDIR?

57 41.61%
  • NE altını benim gönlüm ZENgin

21 15.33%
Multiple Choice Poll.
Arama sonucu : 609 madde; 1 - 8 arası.

Konu: USDTRY 2025 YILI hedefi ve Xu100 year:2025 hedefi? krize nakit ve ALTIN mı şart?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    HALKB yerine ALBRK demiştim defalarca eldeki MALIN %50 60ını KAFASINA gözüne vurunca NASILDA tavana KİLİTLEDİ...
    ALICI

bulana KADAR
    veya TEKNİK oturtana KADAR alması gereken noktalar:

2,03TL
    2,13 TL

veee
    2,20-2,25 seviyesi..

son seviyenin ÜZERİ BOŞ..

2 YILDIR anlatmak istediklerimi GRAFİKLERLE kaç kez anlattım? Hedef noktalar grafiksel olarak görülmeli dedim?

ALBRK vs HALKB karşılaştırmalı grafiği PAYLAŞTIM:?

hep anlattıklarım TEK TEK çıkmadı mı?

ama size GAZ veren muhabbet çeviren çok olduğundan anlamanızı beklemiyorum YILLARDIR medyanın kafaya işeldiği GERÇEK DIŞILIĞI gerçek
    gibi KABUL etmiş beyinlerle dolu etraf..
    SONRA "ben MERSO alacaktım DOLAR neden FIRLADI alamadım .... dan bulun" diyen DAYILAR medyaya düşer..

devam arkadaşlar böyle devam veya çoluğunu çocuğunuz BORÇLU doğmasın diye HARCAMAMAYA protesto etmeye devam HANGİSİ siz KARAR verin?
    unutmayın ISCTR deki harekette spekülatif satmaya zorlayıcı korkutucu haberlerin etkisi ÇOK...

medyayı güzel kullanırlar..HABERi SALSINLAR siz İ belli noktaya çeksinler sizin gideceğiniz NOKTAYI bildiklerinden O noktaya ATEŞ etmeye devam etsinler
    KENDİNİZİ deney faresi gibi ne zaman hissedeceksiniz?

veya Şanlı türk Tarihindeki yiğitler gibi ne zaman dur diyeceksiniz?

##############

tahtasında 1,40 50 arasındaki şifreli lot miktarlarını gördünüz mü?
    resmen beni al diye bağırdı ..
    Keşke HALKB'ı eleştirirken ALBRK alın deseydiniz de en azından ima etseydiniz de alsaydık hocam. Bu saatten sonra bir faydası yok atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Bundan sonra ne yapacağız o önemli.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

2.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Keşke HALKB'ı eleştirirken ALBRK alın deseydiniz de en azından ima etseydiniz de alsaydık hocam. Bu saatten sonra bir faydası yok atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Bundan sonra ne yapacağız o önemli.
    aslında Defalarca grafiklerde gösterdim ima ettim ..en son 1,25 e ısrarla basması dahi şifreydi..
    neyse önü açık olsun..bu forumun 1.mesajı içindeki eski forum linkleri var orada mevcut grafik içindeki ÇİZİMLERİM ile defalarca yön ve hareket gösterdim..
    ayrıca 2017 kasımda ki 1,10 try deki hareketini yine ttutturmuştum..iyi kazanmıştık.

#####################
    ################################################## ##

SOSYAL MEDYA HESAPLARINIZDA RESİMLERİ DOWNLOAD ETTİKTEN SONRA PAYLAŞINIZ Kİ BİLİNÇLİ TOPLUM
    oluşsun:

#

#

#
    unutmayın DOLAR bazlı kazandı adamlar SHORTÇULAR batana veya aldıklarının fazlasını satana kadar
    yükseltmelerini bekliyorum..hatta seçim sonrası UÇ çıkartıcı grafik yapabilirler..yani uç bitimi
    ise temmuza kadar sürebilir..yani MEDYA ile desteklerlerse İYİ pazarlarlarsa,temmuzu bile bulmaz
    ŞELALE düşüşü veya agustosu geçer..amaç biliçli toplum yaratmak.

BU resimleri benim Daha önce paylaştıklarım GERÇEK teknik analiz resimleri ile karşılaştırın.
    NOKTALARI tam tutturmuşmuyum?
    unutmayın.birileri SİZİ labirentteki FARE yerine FENA Koyuyor:sistemi kandırmak için mutlaka 2020sonuna kadar
    HARCAMA yapmayın..Herşeyi Erteleyin..ALTIN ile gelecek 12 -15 yıl kalın..ne kadar kazanacağınızı
    sisteme kanmazsanız HAYAL dahi edemezsiniz...GRAM fiyatı sadece TRY bazlı 2024te 1200-1000try arası
    olacak..

#
    unutmayın KONUT sektörü BİTTİ resimde anlattığım gibi GLOBAL yöneten TR deki çimento sektörünün ASIL sahibidir..
    VE şimdiki Hedefleri Binaları çökertmek..DURDUK yere binalar ÇÖKMEZ..iyi ARAŞTIRMAK gerekli...
    BAKIN size ne dedim 2 YIL önce SURİYEYE abd çıkacak biz GİRECEĞİZ demedim mi? çünkü MEDYA bunun hazırlığını YAPTI..
    ASKER polis kahramanlık dizileri GÖSTERDİ..aptal beyinler bunları izler..AKILLI beyinler ise DÜŞÜNÜR

BUNLAR durduk yere neden bize bu tür DİZİLER izletiyor DİYE SORGULAr...

ben sorguladım ve düşüncelerimi DEFALARCA yazdım..

şimdi İSE medya bize " ÇÖKEN bina" kentsel dönüşüM aşılayacak...
    Dedemin halen ailemize ait olan 4 katlı yığma dere yatağına yapılan
    MARMARA depreminin göbeğinde olmasına karşı yıkamadı..güçlendirme de YAPILMADI
    yapmak ta istemedik..büyüklerim oturuyor halen.YEPYENİ bina 70 yıllık binanın YANINDA
    NASIL durup dururken YIKILIR bunu SORAN MEDYA NEREDE???

unutmayın:BETON şirketleri çimentolar kazanmalı..
    3.köprü ise TAM bir stratejik inşaat hatası..BETON asma köprü yapıyorsun üstelik DEPREM
    bekliyorsun? kimse sormuyor neden BETON yaptın diyee???AMERİKDA stratejik
    öncelikli köprüler ÇELİK cons. olarak YAPILIR..ve 3 katlı yapılır..yine asma veya
    farklıdır ama Beton yapılmaz..
    BİZİM çimenttocuları BETONCULARI zengin etme SEVDAMIZ nedendir?

PATLICAN fiyatına şikayet kadar buna şikayet gitmez ..
    arkadaşım patlıcanı evinin TERASINDA ..balkonunda...bahçende sera yapıp yetiştir..
    BEDAVA...AMA bizim insanımızda AKIL sanırım ücretli verilmiş.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •